Кондратюк розповів про пристойні гонорари на “Караоке на Майдані” та “Х-Факторі”: заробив на будинок і машину

Популярний телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк порушив тему гонорарів, які заробив за роки роботи в таких шоу, як "Караоке на Майдані" та "Х-Фактор".

Ігор Кондратюк давно працює на українському телебаченні, а з нульових він за будь-яку свою появу на ТБ бере гроші, вважаючи, що оплачуватись має будь-яка робота. Пощастило лише творцям розважального проекту “Хто зверху?” з Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою, туди Ігор Васильович прийшов взяти участь безкоштовно.

У новому інтерв’ю Кондратюк зізнався, що саме “Караоке на Майдані” відкрив йому можливість добре заробляти. Конкретних сум шоумен не назвав, але розповів, що за період роботи у цій програмі зміг збудувати власний будинок та купити автомобіль. Щодо роботи у “Х-Факторі” та “Україна має талант” він сказав так, що інші проекти й поряд не стояли.

Кондратюк розповів про гонорари на Караоку на Майдані та Х-Факторі.
Кондратюк розповів про гонорари на Караоке на Майдані та Х-Факторі

При цьому в суддівському кріслі Ігор Васильович жодного разу не сидів “за спасибі”. На самому початку Х-Фактора Кондратюк назвав одну суму гонорару, але СТБ з ним торгувався і в результаті вони зійшлися на прийнятній для всіх сторін зарплаті. Гонорарів інших членів журі, з якими продюсер працював у рамках цих шоу, він не знає та ніколи цим не цікавився.

Його підхід такий самий, як і у всіх артистів, за його словами – він каже, що хоче за певну роботу конкретних грошей і потім разом із каналом вони домовляються. Кондратюк зізнався, що жодного разу за всю його телекар’єру жодного разу не отримував ту суму, яку спочатку називав, але це нормальна практика:

Так роблять усі, футболісти, артисти, не має значення, але я сидів (у журі) тому, що мене влаштовували ці ціни, а не тому, що я хотів сидіти в ефірі

, – заявив Кондратюк і додав, що з двохтисячного року в жодній передачі не з’являвся безкоштовно, маючи на увазі ті випадки, де він був ведучим, продюсером чи членом журі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.