Сопонару показала себе в купальнику в повний зріст: фігура зірки “Жіночого кварталу” викликає запитання (ФОТО)

Ірина Сопонару – відома українська актриса, яка здобула славу гуморної та симпатичної дівчини. Так, нещодавно артистка поділилася своїми знімками з відпочинку та спантеличила шанувальників

Ірина Сопонару – українська акторка, яка стала популярною завдяки своїй гумористичній творчій діяльності. Майбутня зірка народилася та виросла в українському місті Чернівці, а після закінчення школи вступила до університету на спеціальність “Політологія”. Тоді майбутня артистка й підозрювати не могла, що стане однією з найвідоміших акторок-коміків у країні та навіть за її межами.

Симпатична блондинка ніколи в житті і дня не пропрацювала як політолога. Проте, за визнанням самої артистки, кінематографічне мистецтво зацікавило її ще, коли та навчалася у школі. Творчий шлях Ірини Сопонару розпочався з участі у гумористичному змаганні “КВК”. Тоді майбутню зірку запросили взяти участь у команді “Шиворот-навиворіт” і, незважаючи на провокаційну назву команди, дебютувала дівчина з успіхом.

Сцена міських ліг “КВН” швидко набридла амбітній актрисі, а тому зовсім скоро вона стала членом іменитої команди “Вінницькі перці”. “Залітна” Сопонару з Чернівців затесалася до лав вінницьких коміків і здобула просто шалене визнання. Команда змогла стати переможцями Вищої ліги в 2006 і 2009 роках, а роком пізніше гумористи виграли Зимовий кубок.

У певний момент Ірина Сопонар почала будувати кар’єру на російській сцені. Дівчина неодноразово брала участь у різних гумористичних шоу та змаганнях “за бугром”, а пізніше навіть ставала ведучою російських телепрограм. Однак після початку збройної агресії росії на Сході України Сопонару повернулася додому і відмовилася від будь-яких зв’язків з російським шоу-бізнесом.

Сьогодні українська актриса та гумористка продовжує підтримувати рідну країну у битві з агресором. Окрім цього, Ірина Сопонару активно ділиться зі своїми підписниками публікаціями та фотографіями на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Одна з останніх особистих фотографій, якою поділилася дівчина – знімок із відпочинку.

Знімок Ірини Сопонару з відпочинку
Знімок Ірини Сопонару з відпочинку

На фото Сопонару позувала у купальнику, занурившись під воду. Фотографія відчувається яскравою та літньою за рахунок глибокого блакитного кольору води, в яку занурилась зірка. Загалом, знімок дуже гарний та оригінальний, проте через заломлення води та цікавого ракурсу фігура актриси видається непропорційною. З води виглядає одна голова Сопонару, що робить загальну картину дивною для сприйняття.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.