Єгор Крутоголов з “Дизель Шоу” розповів про скандал із “Кварталом” і повідомив про конфлікт із Ксенією Мішиною

В ексклюзивному інтерв'ю для журналіста Слави Дьоміна Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" розповів про гучний скандал з українською актрисою Ксенією Мішиною, а також повідомив про те, які непорозуміння траплялися у нього з "Кварталом 95"

Сьогодні Слава Дьомін опублікував на YouTube каналі нове інтерв’ю з відомим українським гумористом та актором “Дизель Шоу” Єгором Крутоголовим. У рамках цікавої бесіди артист поділився одкровеннями про війну в Україні, про рідний Миколаїв, про стосунки з дружиною під час війни, а також про кілька гучних скандалів.

Так, Крутоголов розповів, що продюсер гумористичної передачі від “Дизель Студіо” Олексій Бланар “влип” у великий скандал, пов’язаний з українською актрисою Ксенією Мішиною.

Так, продюсер “Дизель Шоу” на особистій сторінці в соціальній мережі опублікував гнівне звернення, в якому, не підбираючи слів, торкнувся Ксенії Мішиної. В опублікованому коментарі Олексій Бланар назвав українську актрису політично продажною, проте висловився чоловік значно нецензурнішою лексикою.

Український актор Єгор Крутоголов поділився з фанатами приголомшливими деталями
Український актор Єгор Крутоголов поділився з фанатами приголомшливими деталями

На запитання Слави Дьоміна, чи правильно було з боку Бланара писати таке про Ксенію Мішину, Єгор Крутоголов чітко відповів: ні, таке рішення було помилковим.

Це було дуже жорстко, і саме я попросив його вибачитися за це. Він це зробив

– прокоментував Крутоголов в інтерв’ю.

Крім того, український артист розповів про те, чому Олексій Бланар вирішив “кинути” у бік Ксенії Мішиної подібні звинувачення. Так, за словами Крутоголова, продюсер та керівник “Дизель Студіо” якийсь час перебував в окупації. Його ворота окупанти розламали танком, а на його дітей, які на той час були у дворі, націлили автомати.

Саме тому, коли Ксенія Мішина необережно висловилася щодо “Дизель Студіо” на особистій сторінці в Інстаграм, у Бланара здали нерви. Нагадаємо, що Ксенія Мішина порівняла команду гумористів з рашистами через те, що в англійському варіанті логотипу є буква “Z”, яка останнім часом асоціюється з оккпуантами.

За словами Крутоголова, пізніше продюсер шоу Олексій Бланар видалив коментар на адресу Ксенії Мішиної та вибачився перед українською актрисою.

Крім того, Єгор Крутоголов також розповів про непорозуміння, які виникали у команди “Дизель Шоу” з “Кварталом 95”. Артист прокоментував неофіційний скандал із “Кварталом”.

У новому інтерв'ю Єгор Крутоголов відверто розповів про скандали за лаштунками гумористичного шоу
У новому інтерв’ю Єгор Крутоголов відверто розповів про скандали за лаштунками гумористичного шоу

За словами Єгора Крутоголова, зараз у команди “Дизель Шоу” та “Кварталу 95” відбувається одночасно і зближення, і віддалення одне від одного. Проте, конкуренція продовжується.

Я дивлюся на це, як на спорт. Для мене це крутий суперник, якого перемогти – це круто. У цій боротьбі ти стаєш крутішим, бо супротивник високого рівня. Щоб його перемогти, тобі потрібно зробити чимало роботи. Ти ростеш і розвиваєшся

– підсумував Крутоголов.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.