Джамала у сльозах розповіла, як почувається у Польщі: не може повернутися додому та терпить проблеми у кар’єрі

Нещодавно відома українська співачка Джамала поділилася із шанувальниками своїми емоціями та особистими проблемами, з якими зіткнулася під час перебування у Польщі. Читайте про одкровення зірки

Відома українська співачка Джамала нещодавно відверто розповіла підписникам на особистій сторінці в Інстаграм про те, які почуття переслідують її у Польщі. Нагадаємо, що зірка знаходиться за кордоном вже кілька місяців і зараз знімається у польському варіанті розважального шоу “Танці зі зірками”.

В історії Інстаграм зірка опублікувала серію знімків, на яких вона в сльозах нарікає на труднощі, що склалися в житті. Так, артистка заявляє, що найважче у тому, щоб перебувати за кордоном – це так довго знаходитися дуже далеко від рідних, від сім’ї та від дітей. Крім того, Джамала заявила, що останнім часом відчула величезний занепад сил.

Чому ділюся цим? Хочу нагадати, чому я зараз у Польщі. Я тут тому, що Polsatfoundation запустив благодійний збір на користь українських дітей

, – прокоментувала своє одкровення українська співачка.

За визнанням Джамали, єдине, що зараз її втішає – це відео “кружечки”, які вона відправляє близьким та друзям у месенджері Телеграм. Артистка зізналася, що їй сумно від того, що єдиний доступний варіант комунікації з близькими – це записувати слізні відео-повідомлення та довго чекати на відповідь.

Крім того, співачка звернулася до своїх шанувальників. Вона попросила у фанатів допомоги – артистка бажає якомога довше залишатися на зйомках польських “Танців із зірками”. Джамала наголосила, що зараз найважливіше – голосувати за неї на шоу. Так, за визнанням української співачки, поки вона залишається танцювати у передачі, збір на потреби дітей триває.

Джамала поділилася відвертими емоціями щодо зйомок у польському шоу
Джамала поділилася відвертими емоціями щодо зйомок у польському шоу

Однак, зізналася зірка, як тільки вона залишить зйомки, благодійна ініціатива одразу припиниться.

Ваша підтримка дуже потрібна мені в цій боротьбі. Важливо голосувати. Чому? Поки я танцюю, продовжується збір. Не танцюю, не вигрібаю? Мої проблеми! Тоді не продовжується збір

, – у розпачі звернулася Джамала до підписників.

Нагадаємо, що в рамках зйомок у польських “Танцях із зірками” відбувається волонтерський збір на потреби українських дітей, які постраждали від злочинної війни, розв’язаної росією. У той час поки Джамала танцює, всі глядачі можуть відправляти бажану суму грошей.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.