Андрій Хветкевич із “Холостячки” показав, як зробив пропозицію нареченому: Огнєвіч втратила такого романтика

Учасник романтичного шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич показав, як робив пропозицію своєму нареченому. Після стосунків із Златою Огнєвіч чоловік здійснив камінг-аут.

Бізнесмен та фрідайвер Андрій Хветкевич був серед учасників 2 сезону проекту “Холостячка” з головною героїнею співачкою Златою Огнєвіч. Йому не вдалося побудувати стосунки із зіркою української сцени і виліт із шоу був для нього болючим, але виявилося, що його серце вже не вільне. Нещодавно у соціальних мережах чоловік приголомшив своїх численних підписників зізнанням у коханні до одностатевого партнера. Його обранцем став колумбієць Філіпе, з яким він уже побрався.

В інтерв’ю після цього Хветкевич зізнався, що вони разом уже 6 років, але перед участю в “Холостячці” розлучилися через відмову Андрія прийняти пропозицію руки та серця від Філіпе. Але також він уточнив, що до Злати він мав справжні почуття, а закохується він у людей незалежно від статі.

Андрій Хветкевич із Холостячки показав, як став на коліно і зробив пропозицію нареченому
Андрій Хветкевич із Холостячки показав, як зробив пропозицію нареченому

Огнєвіч серед перших відреагувала на камінг-аут Хветкевича щирим привітанням та побажаннями парі щастя. Також теплою була реакція та інших учасників “Холостячки”, з якими Андрій спілкується і поза проектом.

Незабаром після свого зізнання Хветкевич опублікував зворушливе відео, в якому показав, як освідчувався коханому, цього разу ініціатива виходила саме від Андрія.

Фрідайвер приготував для Філіпе подарунок, поклавши в сумочку невелику коробочку з обручкою. Відкривши її, Хветкевич став на одне коліно і покликав обранця заміж. Він дуже здивувався і навіть розгубився, але відповів згодою.

Після весілля чоловіки навіть замислюються про можливе поповнення в сім’ї за допомогою сурогатного материнства, не виключаючи можливості усиновлення.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.