Єфросініна відповіла Собчак, яка звинуватила її у брехні і показала їхнє листування: “Пробачаю це”

Російській журналістці Ксенії Собчак не сподобалося, що українська телеведуча Маша Єфросініна у своєму Інстаграм-блозі назвала її "розчаруванням року".

Кілька днів тому російська журналістка Ксенія Собчак назвала українців “на*истами”. Росіянці не сподобалася, що українці розкритикували компанію Zara, яка зняла для своєї реклами російську модель Наталію Водянову. Собчак заявила, що така поведінка українців вказує на те, що вони дискримінують росіян і є тими самими “на*истами”.

Українська телеведуча Маша Єфросініна не змогла змовчати після такої заяви російської колеги. Єфросініна у своєму Інстаграм-блозі розкритикувала росіянку та назвала її “розчаруванням року”. Українська телеведуча зазначила, що як тільки в Україні відбуваються чергові звірства російської армії над українцями, тут же “виривається черговий публічний рот” з терористичної країни і робить безглузді заяви, щоб відвернути народ від того, що відбувається.

Єфросініна відповіла Собчак, яка звинуватила її у брехні та показала їхнє листування

Однак на цьому суперечка Маші та Ксенії не закінчилася. Собчак почала писати українській телеведучій у особисті повідомлення та звинувачувати її у брехні.

Про це повідомила Маша Єфросініна, опублікувавши листування з росіянкою у своєму Інстаграм-блозі.

Так, Собчак написала Єфросініній, що вона нібито спотворює її слова. Ксенія заявила, що нібито не ображала український народ. За словами Собчак, Єфросініна “бореться з усіма росіянами”, але правильно боротися з тими, хто підтримує війну.

Єфросініна відповіла Собчак, яка звинуватила її у брехні та показала їхнє листування

Єфросініна дуже обурила повідомлення російської журналістки. Вона оприлюднила листування у Мережі та поставила Собчак на місце. Українська телеведуча нагадала про звірства, які чинять російські військові на території України і зауважила, що росіяни лише вміють звинувачувати інших, не бачачи очевидних речей.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни Маша Єфросініна активно займається волонтерством, підтримує постраждалих у війні людей та поширює інформацію про війну в Україні.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.