Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні: “Ми з дівчатами дивилися серіал”

Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла, як побувала з дітьми на похороні королеви Єлизавети ІІ у столиці Великобританії Лондоні.

Для багатьох українських дітей навчальний рік 2022-2023 розпочався за межами рідної країни через повномасштабне російське вторгнення на територію України. Суперблондинка Оля Полякова не ризикувала і теж віддала дочок на навчання за кордон. Її старша спадкоємиця Маша вступила до британського вишу на музичний напрямок, а молодшу Алісу співачка влаштувала до школи-інтернату в цій же країні.

Зірка зізналася, що з Алісою рішення далося складно, бо вона дуже домашня дитина, але війна продиктувала нові правила. Полякова в інтерв’ю для ранкового шоу на 1+1 закликала матерів із гарячих точок вивозити своїх дітей за кордон, як би не було важко, адже допомогу все одно надають і безпека насамперед.

Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні
Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні

Перебуваючи у Сполученому Королівстві, Оля Полякова вирішила вшанувати пам’ять покійної королеви Єлизавети II, яка була біля престолу цілих 70 років. На прощальну церемонію у Лондоні вона взяла із собою дочок. Своє бажання побувати на похороні монархіні співачка прокоментувала таким чином:

Ми з дівчатками дивилися серіал про королівську родину, тож вирішили відвідати

, – сказала зірка.

Шеф-кухар Єлизавети II поділився перевагами королеви
Оля Полякова відвела дітей на похорон Єлизавети II у Лондоні

Також у Великій Британії навчається єдиний син Тіни Кароль Веніамін, донька Аніти Луценко Мія, спадкоємиця Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна Ніна.

Нагадаємо, Оля Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським. Для чоловіка артистки це другий шлюб, у першому не було дітей. Майбутня пара познайомилася на дні народження Вадима – Оля виступала як запрошена співачка, закохавши в себе іменинника з першого погляду. Чоловік довго не тягнув і розірвав цей любовний трикутник, пішовши від дружини до нової коханої.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.