“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець з новою зачіскою вразила виглядом: “Хочеться обійматися”

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець змінила зачіску та вразила шанувальників своїм новим іміджем. Від зірки "Кварталу" очей не відірвати.

Олена Кравець є найвідомішою жінкою-гумористкою в Україні. Вона має величезну армію шанувальників, які із задоволенням стежать за життям зірки “Вечірнього кварталу” в соціальних мережах. Артистка не дає їм занудьгувати та регулярно публікує нові пости у своєму Instagram. На цей раз Олена здивувала підписників змінами іміджу. Ще недавно вона носила короткий боб, а тепер схоже відпускає довге волосся.

Кравець позувала у стильному образі у коричнево-бежевих відтінках, у капелюшку, який дуже їй пасує і з червоною помадою на губах. Судячи з обстановки, Олена провела зустріч із фанатами та подарувала їм свої обійми.

Дуже хочеться обійматися частіше тепер. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так і буде завжди. Дякую за фото моїм улюбленим папараці

, – написала “квартальна” дружина Зеленського у підписі.

Користувачі Мережі у коментарях засипали Олену Кравець компліментами. Багато хто відзначив, що з довгим волоссям вона виглядає молодшою.

Нагадаємо, після повномасштабного російського вторгнення на територію України Олена Кравець залишила країну разом із дітьми, але не стала сидіти склавши руки та присвятила себе благодійній діяльності.

Олена Кравець із новою зачіскою вразила виглядом та визнанням
Олена Кравець із новою зачіскою вразила виглядом та зізнанням

Разом із “Кварталівцями” гумористка сколесила не одну країну Європи, щоб виступити та зібрати гроші на потреби країни, вона підтримує зв’язок із Володимиром Зеленським, який давно є її близьким другом, а його дружина Олена Зеленська – хрещениця Кравець. Зірка розповідала, що часто листується з президентом і хоча він відповідає їй дуже коротко, вона вдячна йому за ці відповіді:

Я намагаюся відправляти йому різні меми, мені так хочеться, щоб хоча б тінь посмішки з’явилася на його обличчі

, – зізнавалася Кравець в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.