“Кожен день п’ю пів пляшечки, пляшечку”: Оля Полякова розповіла про розлучення з коханим й особисті проблеми

Українська співачка Оля Полякова у новому випуску "Дорослі дівчата" чесно розповіла про проблеми в особистому житті, а також прокоментувала розлучення зі своїм чоловіком

На офіційному YouTube каналі української телеведучої Маші Єфросініної часто виходять випуски відомого шоу “Дорослі дівчата”. Глядачам такі шоу дуже до вподоби, адже у кожній новій серії жінки публічно розповідають про найпотаємніші речі зі свого життя. Відтак у новому випуску Інтернет-шоу співачка Оля Полякова чесно зізналась про свої особисті проблеми, розповіла про те, що думала над розлученням з чоловіком і про те, що останнім часом дуже зловживає випивкою.

За словами зірки, вона дуже часто хотіла розлучитись зі своїм 60-річним чоловіком бізнесменом та навіть говорила про це з ним. Проте, далі розмов справа не заходила, адже, як би сильно закохані не сварились, вони все одно цінують й кохають одне одного. Найскладніше при розлученні, за визнанням артистки, ділити спільне майно. Коли Вадим Буряковський і Оля Полякова починали обговорювати розлучення, то співачка завжди питала, що робити із житлом.

Скріншот із нового випуску Інтернет-шоу "Дорослі дівчата"
Скріншот із нового випуску Інтернет-шоу “Дорослі дівчата”

Її чоловік їй відповідав просто: підемо розлучимось, а я на тебе все перепишу. Після цих слів жінка завжди “танула” і забувала про всі негаразди, адже найбільше вона любить свого обранця за його добре серце. Відносини Олі й Вадима пережили багато випробувань, серед яких банкрутство чоловіка, а також розлучення через війну – Полякова разом із доньками тимчасово живе у Європі.

До речі, сама співачка зізналась, що у Європі вона оформила соціальні виплати, на які і живе з доньками. Артистка поділилась деталями, що останнім часом вона дуже економить на всьому. Більш того, на благодійному концерті, який пройшов раніше у США, Полякова не наймала багато персоналу – з організаційними питаннями, які раніше вирішували її працівники, Оля зіштовхнулась самостійно.

Проте, найбільше глядачів здивувало зізнання Полякової у тому, що вона останнім часом дуже часто й багато випиває. Відтак співачка розповіла про те, що сильно втомлюється, а тому майже кожного вечора розслабляється за допомогою різних напоїв.

Я ввечері не їм, я тільки п’ю. Кожен день пів пляшечки, пляшечку, іноді півтори… Талія трошки заплила, животик з’явився. Зморшок немає, тому що я ботокс вколола

– чесно прокоментувала Оля Полякова.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.