Даша Кацуріна розповіла, як Дантес дізнався про зраду Дорофєєвої з її чоловіком: “Я йому зателефонувала”

Відома рестораторка та нова дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна вперше дала велике інтерв'ю, де розповіла правду про розлучення з чоловіком та свої нові стосунки.

Особисте життя Володимира Дантеса, Наді Дорофєєвої та сім’ї Кацуріних обговорюють уже більше ніж півроку. Справа в тому, що дві сім’ї, які міцно дружили і здавались щасливими, в один день повідомили про розлучення. Хоча колишні подружжя не говорили, в чому причина розлучення, прихильники зірок і так здогадались в чому справа. В Мережі почали поговорювати, що Надя Дорофєєва зрадила Дантесу з Михайлом Кацуріним. Слухи виявились реальністю і вже через пару місяців Дорофєєва і кацурін оголосили про свої стосунки.

Як виглядає новий хлопець Наді Дорофєєвої

Цікаво, що в результаті колишня дружина Кацуріна Даша зійшлася з Дантесом і нещодавно публічно зізнались один одному в коханні.

Хто кому зрадив і як зародились нові стосунки вперше розповіла Даша Кацуріна в інтерв’ю Василісі Фроловій, яке було опубліковане 26 вересня.

Дівчина пригадала, як повідомила Дантесу про зраду Дорофєєвої з її чоловіком Михайлом Кацуріним.

Я йому зателефонувала і сказала: “Якщо ти знав, то я тебе вб’ю!” І він такий: “Що? Ні!”

,- розповіла Даша.

Однак дівчина підкреслила, що на момент цієї телефонної розмови Дантес і Дорофєєва вже не жили разом.

Також Даша Кацуріна розповіла, як зародились їх з Дантесом почуття. Дівчина зізнається, їх об’єднало спільне “горе”. Вони підтримували один одного і багато часу проводили разом. Кацуріна запевняє, що любовні флюїди між ними утворилися через багато часу після розлучення.

Дантес и Кацурина могут скоро расстаться
Як виглядає нова дівчина Дантеса

По словам Даші, стосунки з Дантесом дуже особливі, адже утворилася після довгих років дружби. Вони знають один одного з різних боків, знають всі плюси та мінуси один одного. Саме тому, Даша вірить, що ці стосунки будуть набагато міцніші ніж у її минулому шлюбі.

Варто відзначити, що Даша Кацуріна має двох дітей від попереднього шлюбу, меншому з яких лише 1 рік. В інтерв’ю дівчина наголосила, що її новий коханий Володимир Дантес швидко знайшов спільну мову з дітьми і гарно з ними ладнає.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.