Вік бере своє: як Свєта Букіна змінилася з часів “Щасливі разом” та що з нею стало (ФОТО)

Російська актриса Дар'я Сагалова, яка зіграла головну роль у серіалі "Щасливі разом" більше зовсім не схожа на свою колоритну героїню Свєту Букіну.

Фанати серіалу “Щасливі разом” пам’ятають бешкетну доньку головних героїв Гєни і Даші Букіних Свєту у виконанні Наталії Бочкарьової та Віктора Логінова. Дар’я Сагалова блискуче втілила цю роль, але в житті вона дуже відрізняється від наївної та дурнуватої героїні, яка дуже багато уваги приділяє своїй зовнішності, у неї багато прихильників і вона безуспішно намагалася стати моделлю.

У реальному житті актриса закінчила факультет хореографії, відкрила власну школу танців, а також вивчилася додатково на журналіста. В кіно Сагалова дебютувала у 2005 році під час навчання в театральному вузі. Їй зазвичай діставалися ролі другорядного плану, поки вона не потрапила на кастинг “Щасливі разом”. Дар’я в останній момент його пройшла, одразу потрапила в образ і її затвердили. Саме роль Свєти Букіної принесла їй успіх у професії, але сама вона ніколи не захоплювалася образом своєї героїні, натомість всі чоловіки-телеглядачі були підкорені її розкішною зовнішністю.

Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом
Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом

Коли на екрани виходив 1 сезон комедійного серіалу, Дар’ї Сагаловій був 21 рік, а зараз їй 36 років, вона щаслива дружина і мама трьох дітей. У 2011 актриса вийшла заміж за підприємця, якому в тому ж році народила доньку Єлизавету, пізніше у пари з’явилася ще одна донька Стефанія та син, ім’я якого вони приховують.

Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом
Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом

З часів зйомок “Щасливих разом” знаменитість дуже змінилася. Як пишуть прихильники зірки у Мережі, вік все ж таки бере своє. Хоч артистка залишилася блондинкою, вона зовсім не схожа на Свєту Букіну.

Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом
Як Свєта Букіна змінилася з часів Щасливі разом

Нагадаємо, Сагалова займається викладанням хореографії учням своєї школи, продовжує зніматися для телебачення і радо ділиться своїми успіхами інтернет-користувачам у Instagram.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.