ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе: нова біда прийшла після розлучення з Брежнєвою

У російських засобах масової інформації шириться новина про те, що син російського композитора Костянтина Меладзе від першого шлюбу невиліковно хворий.

Костянтин Меладзе до того як одружитися на Вірі Брежнєвій мав шлюб з Яною Сумм. У пари народилося троє спільних дітей, дві доньки Аліса і Лія та син Валерій. Спадкоємці залишилися з матір’ю після розлучення батьків у 2013 році, коли композитор остаточно пішов з родини до екс-солістки “ВІА Гри”.

Як повідомляють російські ЗМІ, 17-річний син Меладзе має діагноз “аутизм”, який йому поставили у дитинстві. До віку трьох років дитина розвивалася цілком нормально, але набуті навички мовлення в три роки хлопчик почав втрачати, що налякало батьків.

Це важке захворювання, воно ніяк не лікується, а тільки коригується, йдеться про важку форму аутизму

, – цитує преса колишню дружину Костянтина Меладзе Яну Сумм.

ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе

Нагадаємо, нещодавно Мережею поширилися чутки про розлучення Меладзе і Віри Брежнєвої під час повномасштабного російського вторгнення на територію України. Співачка з перших днів стала на бік українців та власноруч вантажила гуманітарну допомогу для співвітчизників у волонтерському центрі в Польщі, а її законний чоловік жодним чином не висловився про війну за ці 7 місяців.

Вера Брежнева и Константин Меладзе развелись
ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе

За чутками через це між зірковою парою виникли непорозуміння і влітку 2022 року Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучилися. Для співачки цей шлюб вже третій, її першим чоловіком хоч і не офіційним став політик Віталій Войченко, а за другого обранця, бізнесмена Михайла Кіпермана, Віра офіційно вийшла заміж у 2006 і через 6 років розірвала шлюб. У виконавиці є дві доньки від колишніх чоловіків – 21-річна Софія і 12-річна Сара. З Меладзе спільних дітей у співачки не з’явилося.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.