Аліна Гросу, Ніна Матвієнко, Ольга Сумська та інші зірки, яким зраджували у шлюбі: дехто зміг пробачити

Навіть красива, знаменита і багата жінка не застрахована від подружньої зради. Кому із українських красунь зраджували у шлюбі, читайте далі в матеріалі.

Знаменитості нічим не відрізняються від звичайних людей. Вони стикаються з тими ж проблемами, що і інші. В нашій підбірці ми зібрали 5 українських знаменитих красунь, які зіткнулися з подружньою зрадою. Дехто із них пробачив чоловіка і навіть продовжує з ним жити.

Аліна Гросу

Гросу развелась с мужем
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Аліна Гросу

Відома українська співачка Аліна Гросу вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова у 2019 році. Батьки молодят влаштували їм розкішне весілля в Італії, де Аліна за 1 вечір змінила аж 4 сукні. Однак купа грошей вкладені в торжество, не врятувало молодят від розлучення. Аліна і Олександр прожили в шлюбі декілька місяців і розійшлись. По словам Гросу, її чоловік зрадив її. Комков знайшов жінку старшу за Аліну і більш багату. в інтерв’ю співачка зізналася її чоловік бізнесмен лиш на словах, а насправді він звичайний альфонс.

Ніна Матвієнко

Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ніна Матвієнко
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ніна Матвієнко

Відома українська співачка Ніна Матвієнко прожила у шлюбі зі своїм чоловіком Петром Гончаром аж 50 років. В 2021 році співачка шокувала публіку заявою про розлучення. В інтерв’ю Ніна Митрофанівна зізналася, що її шлюб був зовсім не ідеальний. По словам жінки, саме вона довгі роки утримувала сім’ю, а чоловік зовсім не підтримував її в складні часи. Більш того, співачка розповіла, що чоловік її зраджував протягом усього подружнього життя.

Ольга Сумська

Ольга Сумская и Виталий Борисюк
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ольга Сумська

Відома українська актриса Ольга Сумська знає про подружню зраду з різних сторін. Ще в молодості акторка зрадила своєму чоловіку Євгенію Паперному з молодим колегою по сцені Віталієм Борисюком. Після того, як Паперний дізнався про зраду, вони розлучились, а Ольга вийшла заміж за Борисюка. Подружжя живуть у шлюбі 26 років і, здається, у них ідеальний союз. Однак в інтерв’ю програмі “Кава з перцем” на телеканалі “Україна” Ольга Сумська розповіла, що шлюб з Борисюком не безхмарний. Акторка зізналася, що за 26 років подружнього життя були зради, як і з її сторони, так і з сторони її чоловіка Віталія. По словам Ольги, вони зробили висновки і пробачили один одному, адже їхнє кохання важливіше за все інше.

Ані Лорак

Ани Лорак бросил бойфренд, пока бывший муж обеспечивает молодую пассию
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Ані Лорак

Ані Лорак прожила у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу 10 років. Співачка запевняє, що Мурат – перше і єдине її справжнє кохання. Ані Лорак відкрила для свого чоловіка бізнес у Києві, задарювала його дорогими автівками і робила все, щоб догодити Мурату. Однак чоловік не оцінив старань коханної дружини і почав зраджувати їй. Співачка довго терпіла витівки чоловіка, але коли відео з моментом зради Мурата потрапило в Мережу, Ані Лорак не змогла стерпіти публічного приниження і подала на розлучення.

Сніжана Бабкіна

Сніжана Бабкіна поділилася аспектами сімейного щастя
Зірки, яким зраджували у шлюбі: Сніжана Бабкіна

Дружина відомого музиканта Сергія Бабкіна Сніжана в одному з інтерв’ю зізналася, що чоловік на початку їх шлюбу зраджував їй і кількість інших жінок перевищила 100 чоловік. Жінка хотіла піти від Сергія, але співаку вдалося вимолити в неї прощення. Зараз подружжя щасливі в шлюбі і виховують трьох дітей.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.