Вагітну Таюне сховав у Німеччині: зарослий Олег Винник викликав підозри про поповнення в родині

В Мережі все частіше поговорюють, що Олег Винник поїхав з України до Німеччини не просто так. Прихильники підозрюють, що дружина співака Таюне може бути вагітною.

Відомий співак Олег Винник з початку повномасштабної війни в Україні зовсім зник з інформаційного простору. Ні він, ні його дружина Таїсія Сватко не роблять жодних публікацій в соціальних мережах та не дають інтерв’ю журналістам. Не так давно стало відомо, що Винник з Таюне знаходяться в Німеччині. Адвокат співака повідомила, що Винник там начебто проходить лікування. Проте, чим хворіє Олег жінка так і не сказала.

Однак Мережею ходять чутки, що причиною перебування Винника і Таюне в Німеччині є інша причина, а саме ймовірна вагітність Таюне.

Винник раніше зізнавався, що мріє про доньку. Більш того, співак вже обрав ім’я для своєї майбутньої донечки.

Якщо Бог подарує мені доньку, назву її Жанна

, – сказав Винник в одному з інтерв’ю.

Продюсер Олі Полякової розповів, чому Олега Винника не брали на телебачення
Зарослий Олег Винник викликав підозри про поповнення в родині

До слова, 49-річний Олег Винник являється сім’янином та має дорослого сина. Незважаючи на те, що артист приховує від публіки свій сімейний статус, прихильники вже давно знають, що дружиною артиста є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Вони одружили ще в студентські роки та мають повнолітнього сина Юліана, який проживає в Німеччині. Про свого спадкоємця артист говорив востаннє ще в 2005 році, коли давав інтерв’ю німецьким журналістам. Нагадаємо, до популярності в Україні, Винник багато років жив в Німеччині та будував кар’єру актора. Чоловік виступав у всесвітньо відомих мюзиклах і досяг успіху у своїй справі.

Олег Винник со своей супругой Таюне
Зарослий Олег Винник викликав підозри про поповнення в родині

Зараз про сина Винника відомо дуже мало. 18-річний Юліан не пішов по стопам батьків та не став артистом, однак хлопець професійно займається спортом. Відомо, що Юліан Винник займається плаванням і бере участь в чемпіонатах Північної Німеччини. Син артиста досяг значних успіхів у цьому виді спорту. На сайті спортивного клубу Шарлоттенбург, де займається Юліан, можна знайти результати змагань. Так, син Винника у 2020 році став першим у запливі вільним стилем.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.