Тіна Кароль показала фото без спідниці: поп-діва продемонструвала розтяжку і результат відвертого фотосету

Відома українська співачка Тіна Кароль влаштувала нову фотосесію, на якій продемонструвала свою грацію у всій красі. Зірка сфотографувалася в образі без спідниці.

Тіна Кароль має величезну армію фанатів і підписників у соціальній мережі Instagram, користувачі якої мають змогу першими бачити результати нових фотосесій і анонси пісень. На цей раз у мікроблозі співачки численну кількість захоплених коментарів збирають фото з нової фотосесії, які вона присвятила виходу англомовної версії її хіта “Скандал”.

Тіна Кароль вибрала дуже екстравагантний образ – чорний топ, жакет, колготи і туфлі-човники, спідницю зірка не одягала. Вона позувала сидячи на барному стільці з телефоном у руках. Чорно-білі кадри стали яскравішими завдяки цікавим ракурсам, які обрав фотограф.

Користувачі Мережі у коментарях під знімками діляться думками:

  • “Жінка-мрія”;
  • “Як можна бути такою вау!!”;
  • “Які гарні ноги”;
  • “Захоплююсь вами”;
  • “Неймовірно талановита красуня”.

Але частина підписників вважає недоречними подібні фотосесії під час війни:

  • “Чекаємо на Щекавиці, в принципі можна і в цьому одязі, або ж краще без нього зовсім”;
  • “Зараз коли в країні щодня горе. Звичайно всім цікаво подивитися на твою фотосесію”;
  • “Мені здається, зараз виставляти таке недоречно”;
  • “Тіночка, ви дуже гарна, але це вже занадто відверто для амбасадора країни”.
Тіна Кароль показала фото без спідниці
Тіна Кароль показала фото без спідниці

Нагадаємо, пісня “Скандал” з репертуару Тіни Кароль російськомовна, як і багато інших хітів артистки. Вона зізналася, що тепер десятки її пісень відкладені на далеку полицю. Нещодавно вперше з початку війни виконавиця випустила україномовний трек “Вільні. Нескорені”, який вона написала, щоб змотивувати співвітчизників, дати їм стимул боротися. Така тривала творча пауза пов’язана саме з тим, що Тіна не хотіла виливати на слухачів свій біль, якого у кожного в ці важкі часи і без цього вистачає.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.