Андрій Данилко святкує 49-річчя: чому співак самотній та не має дітей – таємниці життя Вєрки Сердючки

2 жовтня український співак Андрій Данилко, який прославився на весь світ в образі Вєрки Сердючки, святкує 49-й день народження. Чому артист не став щасливим в особистому житті та скільки йому коштує слава, читайте далі в матеріалі.

Вєрка Сердючка – кумедний, своєрідний, колоритний та задерикуватий персонаж, якого знає ледь не весь світ. Однак під маскою веселого персонажа знаходиться досить стриманий  і скромний Андрій Данилко. Дивлячись, на завжди спокійного та зовсім не яскравого артиста, важко уявити, що це саме він так геніально виконує роль Вєрки Сердючки.

Верка Сердючка
Андрій Данилко святкує 49-річчя: чому співак самотній та не має дітей

Андрій Данилко отримав неймовірний успіх, граючи Вєрку Сердючку. Він має славу, визнання та кошти, однак щастя в особистому житті він так і не отримав. Андрію – 49 років. За майже півстоліття свого життя артист жодного разу не був одружений та не має дітей. Ба більше, у артиста ніколи не було довгих і серйозних любовних стосунків. Саме через це, в Мережі навіть ходили чутки, що артист має нетрадиційну орієнтацію, втім підтвердження цьому так і не знайшлось.

Особиста драма в житті Андрія Данилко

Андрію Данилку ще зі шкільних років не везло на любовному фронті. Відомо, що в юності хлопець був закоханий в дівчину Анну Сердюк, якій він обіцяв прославити її ім’я. Однак дівчина не відповідала взаємністю майбутній зірці.

Також відомо про роман Андрія Данилко з його сценічною мамою Інною Білоконь. Про їхні стосунки в Мережі є багато пліток, багато хто думає, Андрій та Інна і досі разом. Однак сам Данилко в 2018 році в інтерв’ю програмі  “Слава +” зізнався, що колись дійсно мав стосунки з Білоконь, але це давно в минулому. Жінка вже багато років заміжня за іншим чоловіком та має доньку.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко святкує 49-річчя: чому співак самотній та не має дітей

Варто відзначити, що Андрій Данилко не любить обговорювати своє особисте життя, однак в одному з інтерв’ю співак зізнався, що змирився з тим, що він самотній та не має дітей.

Мені не дається сімейне життя не тому, що я не хочу, а не виходить. Наче мені це не дано. І якщо раніше я з цього приводу переживав, то тепер це прийняв. Якщо дано, воно буде.

, – сказав Андрій Данилко в інтерв’ю телеканалу ICTV.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.