49-річний Андрій Данилко заявив, що у нього ніколи не буде дружини та дітей: “Я це вже розумію”

Український артист Андрій Данилко, який відомий на весь світ як Вєрка Сердючка, ніколи не був одружений і не має дітей. Чому так трапилось, та як до цього відноситься сам артист, читайте далі в матеріалі.

2 жовтня відомому українському артисту Андрію Данилко виповнилось 49 років. Співак прожив майже півстоліття, але він ніколи не був одружений та не має дітей. Ба більше, співак ніколи не перебував в довготривалих стосунках і жодного разу не представляв публіці свою половинку.

Деякий час в Мережі навіть ходили чутки, що Данилко може бути нетрадиційної орієнтації, однак підтвердження цьому так і не з’явилися.

Андрей Данилко появился на сцене в новом амплуа
49-річний Андрій Данилко заявив, що у нього ніколи не буде дружини та дітей

Нещодавно Андрій Данилко дав велике інтерв’ю, яке було опубліковано на YouTube-каналі “DW на русском“. В інтерв’ю чоловік зізнався, що вже змирився з тим фактом, що у нього ніколи не буде сім’ї. По словам артиста, він вже зовсім не переживає про це, він вважає, що є речі цікавіші за подружнє життя.

Мені хочеться, щоб була можливість створювати якісь речі. Я розумію – у мене не буде сім’ї. Я це вже розумію і тому не парюсь. Ось не дано, нічого страшного. Що таке особисте життя? Є багато інших цікавих речей. Робота, наприклад.

, – поділився Андрій Данилко в інтерв’ю.

До слова, Андрію Данилко неодноразово приписували роман з його сценічною мамою Інною Білоконь. Більше того, в Мережі можна знайти знімки, де Андрій з Інною обіймаються, цілуються і виглядають закоханою парочкою.

Лише в 2019 році в інтерв’ю журналісту Славі Дьоміну Данилко зізнався, що у нього колись дійсно був роман з Білоконь, однак це давно в минулому. Зараз жінка одружена з іншим чоловіком та має доньку, а Андрій та Інна залишились гарними друзями.

Андрей Данилко вызвал подозрения новой публикацией
49-річний Андрій Данилко заявив, що у нього ніколи не буде дружини та дітей

Варто зазначити, що причиною самотності Андрія Данилко могла стати його бурхлива кар’єра. Успіх Вєрки Сердючки припав на той час, коли Андрій Данилко був у розквіті сил та мав би будувати своє особисте життя. Однак тоді всі сили були покладенні на будування зіркової кар’єри.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.