Син Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої тепер повнолітній: як він виглядає і чим займається

У екс-учасниці групи "Віа Гра" Альбіни Джанабаєвої і російського співака Валерія Меладзе є троє дітей. Старший син зірок в цьому році став повнолітнім.

Як Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе, так Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе закрутили роман, коли співачки були учасницями групи “Віа Гра”. Їх не ображає те, що в Мережі їх називають розлучницями, але це не без причини – композитор і співак дійсно пішли від колишніх дружин до коханок і створили з ними сім’ї.

Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва мало чого розповідають про своє сімейне життя, намагаючись уникати пліток і зайвий раз не розповсюджуючись про це, але прихильникам іноді щастить і зірки викладають сімейні фото.

Нещодавно в соцмережах з’явився знімок старшого сина Валерія і Альбіни. Підписники одностайно відмітили, що 18-річний Костя дуже схожий на свою маму.

Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе
Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Костантин Меладзе молодший, якого назвали на честь рідного дядька, не пішов по стопах батьків та не став розвиватися в музиці. Хлопець цікавиться наукою і відмовляється від відвідування світських заходів, тому прихильникам рідко випадає можливість подивитися, як виглядає дорослий син Джанабаєвої і Меладзе.

Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе
Як виглядає син Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Нагадаємо, колишня солістка “Віа Гри” офіційно вийшла заміж за Валерія Меладзе у 2014 році. У зірок троє дітей. Старший син народився у 2004 році, молодший Лука з’явився на світ у 2014 році, а рік тому у них з’явилася дочка Агата. У співака також залишилися три доньки від першого шлюбу, які не спілкуються зі своєю мачухою Альбіною Джанабаєвою.

Син Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої тепер повнолітній
Син Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої тепер повнолітній

Меладзе багато років жив на дві сім’ї, вдома його чекали діти і дружина Ірина, в яку він закоханий ще з третього курсу навчання в інституті, а на гастролях він забувався в обіймах своєї бек-вокалістки Альбіни, яка стала популярною пізніше у складі жіночого тріо. Щоб зробити кінцевий вибір між двома жінками, Валерію знадобилося 10 років.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.