Після бурхливої вечірки: 56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана

Відома українська актриса театру і кіно Ольга Сумська в 56 років виглядає приголомшуюче молодо та не соромиться показувати свої ранкові фото без макіяжу.

Ольга Сумська давно освоїла соціальні мережі і активно оновлює свою сторінку в Instagram рецептами, новинами з життя і творчості, особистими фото. На цей раз зірка показала цікаві для порівняння знімки, як вона виглядає до нанесення макіяжу і укладання волосся та після. Артистка зробила це на наступний ранок після вечірки у Києві з нагоди прем’єри нової комедії в українському кінематографі.

Ольга Сумська
56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана

Сумська позувала на селфі без фільтрів і косметики з нерозчесаним волоссям. У 56 років актриса має рівномірний тон шкіри, у неї немає мімічних зморшок. Єдине, що видає вік і втомленість Ольги – це помітні синці під очима, але у всьому іншому вона виглядає приголомшливо навіть з розпатланою зачіскою і в спортивному костюмі.

На кадрі після приведення себе в порядок Ольга Сумська зробила яскравий макіяж, підкресливши очі чорною підводкою і мерехтливими тінями, підвела брови і нафарбувала губи рожевою помадою, вирівняла тон обличчя, висвітливши його пудрою і хайлайтером. Пухнасте волосся актриса вирівняла праскою для стайлінгу.

56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана
56-річна Ольга Сумська показала, як виглядає зранку без макіяжу і нерозчесана

Сумська часто ділиться з підписницями секретами своєї краси. Вона багато уваги приділяє домашньому догляду, робить ліфтинг, маски, обгортання. Як казала Ольга, головне правило – не забувати про себе і щодня щось робити. У знаменитості є фірмова маска для обличчя в домашніх умовах – з домашньої сметани. Також в обіході доглядових засобів Сумської всілякі трави. На ромашковому відварі вона робить процедуру для зволоження шкіри обличчя, а з меду і гірчиці актриса робить маску для волосся.

Своїм прикладом 56-річна Ольга Сумська показує, що не обов’язково витрачати купу грошей на процедури краси і виглядати бездоганно можна навіть в такому віці.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.