Зниклий Влад Яма зі втомленими очима вийшов на зв’язок: дружина показала, що стало з артистом у США (ФОТО)

Влад Яма став головним фігурантом скандалу через те, що досі відмовляється повертатись в Україну й ховається за кордоном під час війни. Дружина відомого танцюриста показала, як тепер виглядає артист

Останнім часом Влад Яма та його дружина Лілія доволі рідко публікують фотографії та майже не діляться новинами зі свого життя. В соціальних мережах артисти майже зникли, проте нещодавно Лілія Яма показала, як тепер виглядає її чоловік і розповіла, чим вони займаються у США.

На особистій сторінці в Інстаграм дружина українського танцюриста опублікувала кадри, на яких зіркова сім’я в повному зборі. Влад Яма повстав зі втомленими очима – артист був серйозний та зосереджений на дорозі, адже сидів за кермом. Спільний син подружжя дивився в камеру з заднього сидіння.

Лілія Яма розповіла, що всі разом вони займаються волонтерством і допомагають Україні на своєму фронті, як можуть.

Історія з Інстаграму Лілії Ями
Історія з Інстаграму Лілії Ями

Скандал із Владом Ямою

Варто пригадати, чому публіка висловила серйозну критику в бік відомого українського танцюриста. В момент, коли в Україні почала повномасштабна війна, Влад Яма разом зі своєю дружиною перебував у Сполучених Штатах Америки. Протягом довгого часу зіркова родина не хотіла коментувати того факту, що вони досі “відсиджуються” в США й не ділились своїми планами на майбутнє.

Сам Влад Яма взагалі дуже довго не хотів зізнаватись прихильникам, де він перебуває. Проте, з часом стало зрозуміло, що танцюрист перебуває не в Україні. Коли тягнути далі було неможливо, Влад Яма все-таки зізнався у тому, що тимчасово живе в Америці. Тоді шанувальники артиста запитали, чому він не залишив свою сім’ю в безпеці, а сам не повернувся додому. На це запитання він відповіді не дав.

Що відомо про скандал із Владом Ямою
Що відомо про скандал із Владом Ямою

Втім, пізніше зіркова дружина танцюриста Лілія Яма у доволі різкій формі відповіла на численні запитання шанувальників про місце перебування свого чоловіка. Варто зазначити, що чіткої відповіді Лілія Яма не дала: на питання про те, чому танцюрист не захищає свою країну вдома, вона заявила, що це – особиста справа кожного.

Дружина українського танцюриста зазначила, що вона вдячна своєму чоловікові за те, що вони знаходяться в безпеці. Але, зазначила зіркова дружина, що кожен переживає війну по-своєму, а тому засуджувати когось за вибір, за зізнанням Лілії Ями, як мінімум, некоректно.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.