“Я в клітці, з якої немає виходу”: Злата Огнєвіч зізналась, що вчора переосмислила звичні для себе речі

Екс-холостячка Злата Огнєвіч відверто зізналась своїм шанувальникам, що їй нещодавно довелось пережити. Співачка провела "у пастці" майже пів години й прийняла важливе рішення

Учора вся Україна прокинулась від подій, що нагадали початок повномасштабного вторгнення. Країна здригнулась від масштабної повітряної тривоги та ракетних обстрілів багатьох українських міст. Українці прямували в укриття, втім відому співачку Злату Огнєвіч попередження про повітряну небезпеку заскочило в доволі неординарному місці

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка поділилась зі своїми підписникам, що вона була замкнена в ліфті понад двадцять хвилин. Це сталось через те, що після оголошення повітряної тривоги ліфти у багатоповерхівках знеструмлюють і вони застигають на одному місці. Українська співачка була налякана тим фактом, що довго перебувала у замкнутому просторі.

Злата Огнєвіч поділилась своїми емоціями від пережитого

Українська співачка та колишня учасниця телепроєкту “Холостячка” поділилась емоціями, які їй довелось пережити під час свого ув’язнення у ліфті. За зізнанням Злати Огнєвіч, їй було найстрашніше від усвідомлення того, що вона замкнена в “клітці”.

Співачка заявила, що їй було моторошно від відчуття замкненості й безпорадності. За словами артистки, це – одне з найменш приємних життєвих ситуацій. Злата Огнєвіч протягом майже пів години була замкнена в ліфті свого дому, але не мала ніякої можливості вдіяти хоч щось і не знала, чого чекати далі.

Вкрай неприємне почуття – усвідомлювати, що я зараз закрита в клітці, з якої немає виходу і ніхто не може нічого з цим зробити

– розповіла в Інстаграм українська співачка.

Історія з Інстаграму Злати Огнєвіч

Історія з Інстаграму Злати ОгнєвічКрім того, Огнєвіч поділилась важливим рішенням, яке прийняла в період ув’язнення в ліфті. Артистка вирішила, що віднині буде завжди користуватись сходами. Співачка зізналась, що їй все одно, на який поверх доведеться підійматись, адже більше вона не хоче опинитись в ситуації, яка трапилась з нею вчора.

Злата Огнєвіч підтримала українців

Окрім цього, артистка підтримала своїх шанувальників у такий непростий для всіх момент. Злата Огнєвіч заявила, що зараз потрібно, попри все, триматись та єднатись. Співачка заявила, що налаштована серйозно і вірить, що скоро ми зможемо називати кожен наш ранок добрим і мирним.

Поки – ні. Зараз повинні акумулювати в собі всі сили й триматися

– підсумувала Злата Огнєвіч.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.