“З часом посадять”: екстрасенс передбачила долю Оксани Марченко, Ксенії Собчак та інших пропагандистів

Відома тарологиня та екстрасенс Людмила Хомутовська в ефірі зі Славою Дьоміним детально описала майбутнє, яке чекає на відомих пропагандистів та зрадників України

Сьогодні в ефірі “Радіо Люкс” знаменита тарологиня та екстрасенс Людмила Хомутовська детально описала майбутнє, яке чекає на пропагандистів та зрадників України. Так, вона розповіла про Ксенію Собчак, а також зізналась, чого чекати Оксані Марченко й Ользі Скабєєвій.

В ефірі, який сьогодні було опубліковано на YouTube каналі “Радіо Люкс”, публіка в коментарях ставила запитання, на які давно хотіли почути відповідь, а тарологиня Людмила Хомутовська робила розклад і ділилась з підписниками результатом. У коментарях після завершення прямого ефіру публіка щиро подякувала Людмилі Хомутовській і зазначила, що вони чекають на кожен розклад від неї з великим нетерпінням.

Що підготувала доля для відомих пропагандистів та зрадників

Нещодавно Ксенія Собчак потрапила в інформаційне поле українців. Пропагандистка взяла інтерв’ю у грузина, який відмовлявся пускати росіян у свій ресторан, доки ті не підпишуть форму, в якій висловлюють свій спротив війні. Ксенія Собчак з непевних причин назвала таку поведінку проявом дискримінації, втім українці щиро подякували незнайомому грузину за його дії.

Після цієї ситуації інтерес до Собчак зріс, а тому Слава Дьомін вирішив розставити всі крапки над “і” та нарешті з’ясувати, чи дійсно Ксенія Собчак пропагандистка. Ведучий запитав про це у Людмили Хомутовської.

Звісно пропагандистка. Більш того, вона яра пропагандистка. Однозначно вона звідти й виконує замовну роботу

– зазначила в ефірі Людмила Хомутовська.

Після цього Слава Дьомін вирішив поцікавитись майбутнім Ольги Скабєєвої. Ведучий запитав у Людмили Хомутовської, що чекає на відому російську пропагандистку, а таролог і екстрасенс поділилась цікавою відповіддю.

Наскільки я розумію, з часом її посадять. Мене вже питали про цю Скабєєву 500 раз, – усміхнулась Хомутовська, – Людина буде якимось чином намагатись поїхати, заховатись, потім її будуть шукати. Дуже веселим я її життя не бачу. Те, що вона не дуже добре закінчить – це факт. Але, ви розумієте, що це життя. Шукаємо відповідь в історії – німці теж не одразу знайшли всіх своїх втікачів.

– зазначила Хомутовська.

У відповідь на запитання про Оксану Марченко зіркова екстрасенс зазначила, що вона вже поруч зі своїм скандальним чоловіком Віктором Медведчуком.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.