Справжня жінка зрозуміє: як виглядає найважча робота в світі? (ФОТО)

Французька художниця намалювала картини, які показують, як виглядає найважча робота і як це бути жінкою.

У вас немає трудової книжки, але працюєте ви цілодобово. Вам не платять гроші, але ваша праця безцінна. А все тому, що ви мама.

Кажуть, що незамінних немає. І тут є винятки. Маму ніхто не замінить, тільки вона по-чесному радіє вашим успіхам. Тільки вона тихо плаче, коли вам погано.

З маминою працею не зрівняються жодні гроші світу. Це така «робота», яка забирає усі сили, але ваша енергія безмежна. Бути матір’ю нелегко, часом не дуже приємно. Іноді хочеться сховатися хоча б на 5 хвилин, але жінка переводить дихання і знову «працює».

 ""

Щоб описати наскільки це важко, не вистачить слів. Тому французька художниця Наталі Джомард намалювала картини, які зрозуміє тільки справжня мама.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 

Популярне

Схожі статті

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.