Супер швидкий та смачний торт “Снікерс”: готується сім хвилин без духовки – апетитний десерт без зайвої мороки

Якщо ви давно хотіли порадувати близьких смачним десертом, то гайда записувати простий та швидкий рецепт торта "Снікерс". Уся сім'я буде в захваті й проситиме приготувати ще

Якщо гості застали вас зненацька, не варто стрімголов бігти до магазину за смачним десертом до чаю. Ви можете швидко й просто зробити торт “Снікерс” з інгредієнтів, які сто відсотків є майже в кожному домі. Більш того, для того, аби порадувати сім’ю чи гостей смачним тортиком, не доведеться витрачати багато коштів – всі інгредієнти бюджетні.

Інгредієнти

Для бісквіта:

  • Пшеничне борошно – 220 грамів;
  • Какао-порошок – 30 грамів;
  • Розпушувач – 10 грамів;
  • Цукор – 6 ст. ложок;
  • Рослинна олія – пів склянки;
  • Тепла питна вода – 1,5 склянки;

Для глазурі:

  • Смажений арахіс – 100 грамів (якщо полюбляєте горіхи, можна й більше);
  • Шоколад (чорний або молочний) – 2-3 плитки;
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки.

Приготування:

Спершу підготуйте всі необхідні продукти й миску або каструльку, в якій будете замішувати тісто. Візьміть борошно та просійте.

Перший крок
Перший крок

До борошна потрібно додати просіяний какао-порошок. Туди ж додайте розпушувач та сіль. Також у суміш треба додати потрібну кількість цукру.

Другий крок
Другий крок

Коли всі сухі інгредієнти опинились в одному посуді, потрібно обережно перемішати чистим і сухим вінчиком до однорідності.

Третій крок
Третій крок

Після цього додайте до сухої суміші потрібну кількість рослинної олії, а також чисту питну воду.

Четвертий крок
Четвертий крок

Знову візьміть вінчик і продовжуйте перемішувати, доки всі можливі грудочки не зникнуть. В результаті має вийти красива однорідна маса.

П'ятий крок
П’ятий крок

Далі потрібно підготувати форму, в якій ви будете “випікати” свій бісквіт. Потрібно викласти у форму пергамент та помастити його маслом. Після цього можете помістити отримане тісто в підготовлену форму для подальшого випікання.

Шостий крок
Шостий крок

Як і було обіцяно раніше, духовка для приготування торта вам не знадобиться. Перемістіть форму з тістом до мікрохвильовки та запустіть її на 7 хвилин. Зауважте, що для випікання за цим рецептом використовувалась мікрохвильова піч потужністю 800 Вт.

Сьомий крок
Сьомий крок

Після того, як бісквіт запікся, потрібно дістати його з пергаменту та перекласти на окрему форму для застигання. У цей час можна приготувати глазур для торта. Візьміть смажений арахіс та подрібніть його ножиком, але не перестарайтесь – це має бути дрібний арахіс, а не горіховий порошок.

Восьмий крок
Восьмий крок

Далі потрібно розламати декілька плиток шоколаду та додати до рослинного масла маслу.

Дев'ятий крок
Дев’ятий крок

Отриману суміш треба розтопити у мікрохвильовці – вистачить однієї хвилини. Після цього змішайте з розтопленим шоколадом дроблений смажений арахіс.

Десятий крок
Десятий крок

Тепер, коли бісквіт застиг, а глазур для нього готова, потрібно обережно покрити майбутній десерт сумішшю з шоколаду та горіхів.

Одинадцятий крок
Одинадцятий крок

Після того, як глазур застигла, ви можете готувати чай або каву й запрошувати гостей до столу. Смачного!

Смачного!
Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.