“Війна все змінила”: Марина Боржемська розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Зірка шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська розповіла, чи змінилася ситуація зі спілкуванням її дітей та колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова.

Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков були одружені 19 років. У шлюбі у зірок СТБ народилися двоє дітей, син Роберт і дочка Олівія. У 2018 році пара розлучилася зі скандалом, діти виявили бажання залишитися з мамою. В інтерв’ю Марина стверджувала, що не перешкоджає колишньому чоловіку спілкуватися зі спадкоємцями, але сам він не виявляє бажання як такого. Узелков же заявляє, що Боржемська бреше і не дає йому бачити дітей.

Відомо, що під час війни як Марина так і В’ячеслав проживають у Вінниці дуже близько один з одним. В коментарі пресі Боржемська розповіла, що саме після російського вторгнення їй вдалося нормально поговорити з екс-чоловіком:

Війна все змінила. Слава зателефонував через декілька днів після її початку та запропонував допомогу

, – поділилася Марина і розповіла, що це була їх перша виважена і спокійна розмова після розлучення.

Марина Боржемсьва розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим
Марина Боржемська розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Спортсмен сказав їй, що готовий дати свій дозвіл на виїзд дітей за кордон, якщо вона вирішить їх вивезти. Але зірка шоу “Зважені та щасливі” не збиралася і досі не збирається їхати з України, поки квартира ціла і окупанти не дісталися до міста. Боржемська попросила В’ячеслава частіше спілкуватися з сином і донькою, щоб вони знали, що тато є і він поряд. Однак спроба налагодити відносини з дітьми не вдалася:

Спілкування не зовсім складалося і зовсім стихло. За час війни діти бачилися зі Славою кілька разів. Я стала для них і татом, і мамою, і це мене не напружує

, – розповіла Боржемська.

Марина Боржемсьва розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим
Марина Боржемська розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим

Також Марина зізналася, що не засуджує Узелкова за таке відношення до спадкоємців і вдячна йому за них, хоча і хотіла би, щоб він як батько приділяв їм більше уваги, адже це важливо у становленні кожної особистості.

Популярне

Схожі статті

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.