Татові копії: Лілія Ребрик показала обличчя старшої і молодшої дочок від танцюриста Андрія Дикого (Фото)

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик в Мережі похвалилася своїми двома дочками від чоловіка Андрія Дикого. Дівчатка стали точними татовими копіями.

Лілія Ребрик у шлюбі з хореографом Андрієм Диким народила двох дівчат. Старша Діана в цьому році відмітила перший ювілей – 10-річчя, а молодшій Поліні всього 4 роки. Раніше телеведуча часто ділилася знімками зі своїми дітьми в Мережі, але зараз вона це робить дуже рідко, тому кожне таке фото для прихильників дуже довгоочікуване і збирає масу коментарів.

На цей раз в особистому Instagram Лілія виклала фото з Діаною і Поліною, приурочене до Дня захисника України 14 жовтня. Зірка обійняла дівчаток, які тримали у руках малюнки на тематику свята. Сім’я позувала у домашній обстановці та зачарувала підписників теплотою, якою пронизане фото.

Жодних слів не вистачить, аби висловити свою безмежну вдячність тим, хто за нас стоїть! Мої дівчата намалювали картини бійцям, які виборюють нашу незалежність. Давайте запустимо флеш-моб #привітзахисникам від наших дітей! Хай якомога більше бійців побачать ці щирі дитячі малюнки і усміхнуться!

– написала Ребрик.

Користувачі Мережі бурхливо відреагували на знімок та відмінили, що доньки актриси виросли татовими копіями:

  • “Дівчатка дуже гарнюсенькі розумнички!”;
  • “Ви такі молодці, що не втекли з України… Ви приклад для нас…”;
  • “Такі гарні дівчатка. Молодчинки”;
  • “Лілю, ваші дівчата так схожі на Андрія, але у обох ваша усмішка!!”;
  • “Гарні малюнки, гарні дівчатка і гарна ви, Ліліє!”.
Лілія Ребрик показала обличчя старшої і молодшої дочок від танцюриста Андрія Дикого

Нагадаємо, Лілія Ребрик вийшла заміж за Андрія Дикого в 2011 році після того, як вони стали партнерами на шоу “Танці з зірками”. Вони проводили багато часу, але не могли дозволити віддатися почуттям, оскільки Андрій жив у цивільному шлюбі з дружиною і Лілія теж мала відносини. З перших номерів Ребрик і Дикому приписували роман. Після завершення їх запросили станцювати на фестивалі “Слов’янський базар”, тоді вони і стали романтичною парою.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.