З королеви краси в запухлу екс-діву: зміни у зовнішності Ані Лорак прокоментували експерти

Скандально відома українська співачка Ані Лорак з доволі хиткою громадянською позицією останнім часом кардинально змінилася зовні, і справа не лише у віці.

Раніше Ані Лорак мала миловидну зовнішність, яка вигідно виділяла її на фоні конкуренток по сцені за рахунок відсутності пластики. Перші підозри у втручанні в природню красу артистки з’явилися на початку нульових, коли стало помітно, що її губи змінилися в об’ємах.

Як Ані Лорак виглядає у реальності
Як Ані Лорак виглядає у реальності

Це був тільки початок. Знаменитості приписували ринопластику, видалення мішків Біша, підтяжку обличчя і навіть видалення ребер. Неодноразово Лорак спростовувала чутки і заявляла, що в неї все таке ідеальне від природи. Але з віком на обличчі зірки стали помітні сліди косметологічних процедур, які не завжди мають позитивний ефект.

На думку спеціалістів, співачка переборщила з філерами, котрі зробили її набряклою, пропорції не витримані. Крім того, набряклості додає зайва вага.

Зміни у зовнішності Ані Лорак прокоментували експерти
Зміни у зовнішності Ані Лорак прокоментували експерти

Після кількох місяців зникнення Ані Лорак з’явилася на фото з корпоративу та вразила змінами у фігурі – вона значно розширилася. Щоб повернути минулу красу, експерти радять Кароліні почати зі схуднення, поєднавши це зі спортом, здоровим харчуванням і якісною косметологією.

Ани Лорак в перетянутом красном платье перестала прятать круглый живот и складки на боках
Ани Лорак засвітила складки на боках

Вигляд обличчя покращиться, якщо вивести філери і скористатися сучасними апаратними методиками підтягування шкіри, боротьби зі зморшками, відновлення контурів обличчя.

Важко не звернути увагу на імпланти співачки вище талії – вони виглядають надмірно великими для мініатюрного зросту Ані Лорак. При схудненні ці занадто пишні об’єми можуть зменшитися, але якщо цього не станеться, то проблема дійсно у розмірів імплантів. В такому разі допоможе тільки повторне втручання пластичних хірургів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.