У Пугачової може статися поповнення в сім’ї: новина відкрилася після переїзду дружини Галкіна в Ізраїль

Російські ЗМІ розповсюджують інформацію про те, що в сім'ї Максима Галкіна і Алли Пугачової може статися поповнення. Зірки виховують двійнят Лізу і Гаррі.

У 2013 році Алла Пугачова в 64-річному віці подарувала Максиму Галкіну двох дітей-двійнят — дівчинку Лізу і хлопчика Гаррі. Для цього зірки скористалися сурогатним материнством, біологічними батьками дітей є співачка і гуморист. В нульових Примадонна російської естради заморозила яйцеклітини, якими вони і скористалися. На цей раз в пресі з’явилася інформація про те, що Алла Борисівна також заморозила ембріони. Послуга з кріоконсервації може зберігати їх необмежену кількість років, але і коштує це недешево — за зберігання біоматеріалів треба платити.

В оточенні знаменитої пари кажуть, що після переїзду Алли Пугачової в Ізраїль вона знову може стати матір’ю і подарувати Галкіну третього спадкоємця.

Алла Пугачова разом зі своїми дітьми та чоловіком
У Галкіна і Пугачової може статися поповнення в сім’ї

Нагадаємо, через те, що громадянська позиція Максима Галкіна суперечить нинішньому режиму в рф, його визнали інагентом, а Примадонна після цього забрала дітей і переїхала в Ізраїль з кінцями. Легенду радянської та російської естради відтепер цькують у ЗМІ та в Мережі, але вона з легкістю ставить на місце усіх хейтерів.

Алла Пугачова хотіла вберегти своїх дітей від булінгу в школі, а тому поїхала з ними за кордон
У Галкіна і Пугачової може статися поповнення в сім’ї

Свій розкішний замок у підмосков’ї, де Галкін і Пугачова щасливо жили з Лізою і Гаррі, пара виставила на продаж. За чутками вартість цього об’єкту нерухомості вони оцінили в 16 мільйонів доларів. За такі гроші кожен бажаючий може стати властиком шестиповерхового особняка, де навіть є ліфт, з великою прибудинковою територією, власним підземним паркінгом, бібліотекою, SPA-комплексом, басейном і це ще не все. Розгледіти замок можна у відео:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.