Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна: розділ майна, аліменти, опіка над двійнятами Лізою і Гаррі

Російська співачка Алла Пугачова і гуморист Максим Галкін дуже яскрава пара шоу-бізнесу, навколо якої періодично з'являються чутки про розлучення.

Алла Пугачова і Максим Галкін під час повномасштабного російського вторгнення на територію України переїхали в Ізраїль та публічно висловлюють свій протест діючому в рф режиму. Не зважаючи на те, що пара підтримує один одного, чутки про їх розлучення не стихають.

РосЗМІ розсекретили, як Галкін і Пугачова при розлученні будуть ділити майно і опіку над спільними дітьми Лізою і Гаррі. При умові, що зірки не підписували шлюбний договір, то всю нерухомість і інше майно, яким вони володіють, будуть ділити навпіл. Те, що Максиму Галкіна присвоїли звання іноагента, не впливає на це:

Майно у них відняти ніхто не може, тому що на це немає ніяких правових підстав. Навіть якщо Примадонну визнають іноагентом, це не вразить їх права в цьому аспекті. Ніяким чином відчуження майна в даному випадку на користь держави не відбудеться

, – прокоментував адвокат Андрій Альошкін.

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна
Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна

Дітей артистів у випадку їх розлучення чекають зміни:

Суд визначає дітям наступні обставини: аліментна база, місце проживання — з ким із батьків вони залишаться, порядок спілкування з батьком і матір’ю. Аліменти можуть бути договірними або в силу закону. Але перш ніж говорити про це, треба зрозуміти об’єм маси, яка підлягає розділу. Треба визначити, що саме записано на подружжя, а також яким чином це оформлено. Може бути, якась власність вже оформлена на дітей

, – пояснив юрист.

Розкриті деталі розлучення Пугачової і Галкіна

Варто відмітити, що кожний раз, коли в ЗМІ здіймаються чутки про розлучення Галкіна і Пугачової, вони не дають хейтерам шансів порадіти і показують ідилію у шлюбі, заперечуючи будь-які подібні домисли.

Також подивіться наше відео, у якому ми розібрались, чи можуть бути чутки про розлучення зірок сценічним піар-ходом:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.