Актори “Квартал 95” Олена Кравець та Євген Кошовий 17 років разом: у знаменитої пари важлива дата

Гумор "Вечірнього кварталу" давно полюбився українцям, як і головні зірки студії "Квартал 95" Олена Кравець і Євген Кошовий, які вже 17 років разом.

Велика кількість розважальних проектів на українському телебаченні – це виробництво студії “Квартал 95”. Найпопулярніше і найуспішніше їх шоу звісно “Вечірній квартал”, який поєднує гумор з позитивним поглядом на життя, актуальністю, гострою політичною сатирою, а також висвітлює загальнолюдські і сімейні цінності.

На сцені глядачі багато років спостерігали за сценічною парою Олени Кравець і Володимира Зеленського, який після початку політичного шляху віддав своє місце Євгену Кошовому, але і з “Лисим” у Олени було багато парних номерів.

Актори Квартал 95 Олена Кравець та Євген Кошовий 17 років разом
Актори Квартал 95 Олена Кравець та Євген Кошовий 17 років разом

Кравець і Кошовий в цьому році можуть святкувати свою 17-ту річницю на сцені “Кварталу”. Вони працюють в проекті з початку його заснування і чудово грають ролі чоловіка та дружини при тому, що в житті вони просто дружать і мають інших других половинок.

Олена Кравець у 2002 році вийшла заміж за свого нинішнього чоловіка Сергія Кравця, який виступав у команді КВН “95 квартал” разом з майбутньою дружиною. Через декілька місяців після весілля у них народилася дочка Марія, а пізніше двійнята Ваня і Катя.

Олена Кравець показала коханого на рідкісному фото
Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець

Євген Кошовий з 2007 року одружений на Ксенії Кошовій і разом з нею виховує двох доньок Варвару та Серафіму. В інтерв’ю Женя розповідав, що на весілля позичав гроші у “Кварталу” і на той момент воно потрапило в список найдорожчих весіль року серед зірок шоу-бізнесу. Частину коштів вони віддали одразу після свята, бо багато подарунків дарували саме конвертами, а повністю розрахувалися з боргами через рік.

Євген Кошовий і його дружина Ксенія
Євген Кошовий і його дружина Ксенія

До Олени Кравець увесь колектив “Вечірнього кварталу” ставиться з великою ніжністю, адже вона серед них єдина жінка. На початку повномасштабної війни в Україні Олена виїхала з дітьми за кордон і довго не бачилася з квартальними друзями, а коли вони вперше за 107 днів зустрілися на благодійному заході в Польщі, Кошовий заобнімав подругу:

Він мене так міцно стиснув, мені здалося, що у мене аж кістки хруснули

, – розповідала Олена в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.