Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової зізнався, що вона говорила про росію до того, як переїхала туди жити

Колишній чоловік зрадниці Тетяни Денисової Олександр Кривошапко продовжує розкривати приголомшливі деталі їхнього шлюбу. На цей раз співак та волонтер зізнався, що раніше Денисова говорила про росію

Раніше Олександр Кривошапко та Тетяна Денисова перебували в шлюбі. Хоча жили разом закохані не так довго, цього часу виявилось достатньо, аби дізнатись чимало цікавих деталей. Нині український музикант продовжує відповідати на запитання публіки про свою колишню дружину, яка за вісім місяців війни ні одного разу не прокоментувала подій.

Так, Олександр Кривошапко в інтерв’ю для телепрограми “Життя відомих людей” зізнався, як його колишня дружина раніше описувала місце, в якому тепер живе. Співак зазначив, що він не полюбляє говорити про своє минуле, а тим паче погано відгукуватись про екс-дружину, втім вирішив зізнатись, що йому шкода, що нині сталось з Тетяною Денисовою.

Як казала мені Таня, цитую: “Москва – це місто нар**манів, п**ій і, м’яко кажучи, представників ЛГБТ-спільноти”

– зазначив у коментарі Олександр Кривошапко й додав, що йому шкода, що його екс-дружина вимушена добровільно жити в описаному суспільстві.

Історія кохання Олександра Кривошапка та Тетяни Денисової

Відомий український співак Олександр Кривошапко здобув свою популярність завдяки участі в шоу “Х-Фактор”. Саме там артист знайшов не лише прихильників, але і свою першу дружину – хореографиню Тетяну Денисову. Тоді дівчина працювала на телепроєкті продюсером. Між двома зірками миттєво загорілась іскра, тому вони швидко закохались одне в одного.

Олександр Кривошапко та Тетяна Денисова дуже швидко закохались одне в одного
Олександр Кривошапко та Тетяна Денисова дуже швидко закохались одне в одного

Інші учасники телешоу “Х-Фактор” неодноразово зізнавались у тому, що Тетяна Денисова та Олександр Кривошапко ніколи не приховували своїх почуттів. Артисти обіймались, цілувались та обмінювались ніжними словами прямо на зйомках шоу. Втім, ніхто не вірив у те, що їхні стосунки стануть міцними й тривалими. Навіть коли закохані зіграли весілля, їм пророкували дуже скорий розрив.

Підозри публіки виявились правдивими, адже дуже скоро зірковий шлюб розпався. Артисти не зійшлись у характерах – спокійна та романтична натура Олександра Кривошапка зовсім не підходила запальній та імпульсивній особистості Тетяни Денисової. Після розлучення життя музиканта не зупинилось. Зараз Олександр Кривошапко щасливо одружений, а його кохана Марія підтримує свого обранця в будь-яких починаннях.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.