facebook

Залицяється краще за Еллерта: таємний прихильник Ксенії Мішиної подарував екс-холостячці дорогу прикрасу

Нещодавно у відомої української акторки, а також головної героїні першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" з'явився таємний прихильник. Зірка показала, який подарунок він зробив на цей раз

Відома українська акторка Ксенія Мішина здобула свою популярність завдяки акторській майстерності, неймовірній харизмі та жіночності. Окрім цього, зірка є неймовірно красивою дівчиною, а тому постійно приваблює погляди чоловіків. Цього разу до знаменитості залицяється таємничий галантний романтик.

Ксенія Мішина похизувалась подарунком від загадкового прихильника

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка активно розповідає про всі події зі свого життя – так сталось і сьогодні. Ксенія Мішина відправилась на масаж до свого лікаря, якого відвідує завжди. Так, артистка показала кадри, як він масажує болючу ділянку на нозі. У наступній Історії акторка показала своє щире здивування від того, який сюрприз таємний прихильник залишив цього разу.

Усміхнена та щаслива Ксенія Мішина показала, що таємний прихильник подарував їй цього разу
Усміхнена та щаслива Ксенія Мішина показала, що таємний прихильник подарував їй цього разу

Артистка продемонструвала великий красивий букет квітів та зазначила, що чоловік залишив його у клініці масажу, доки вона була на сеансі. Коли Ксенія Мішина вийшла з кабінету масажиста, то побачила романтичний презент від загадкового залицяльника.

Ксенія Мішина похизувалась ще одним букетом, який їй подарував загадковий чоловік
Ксенія Мішина похизувалась ще одним букетом, який їй подарував загадковий чоловік

Окрім свіжих квітів чоловік вирішив порадувати Ксенію Мішину прикрасою. Артистка показала красиву коробочку й записку, яку для неї залишив її залицяльник. У записці було зазначено, що чоловік із нетерпінням чекає на майбутнє побачення та хоче, аби дівчина завтра одягла подаровану прикрасу.

Українська акторка отримала щедрий подарунок від загадкового романтика
Українська акторка отримала щедрий подарунок від загадкового романтика

Нагадаємо, що вчора той самий залицяльник прикрасив автомобіль артистки великою кількістю троянд та подарував їй величезний букет із плюшевим ведмедиком. На капоті машини таємний прихильник залишив записку, в якій зазначив, що дуже хотів, аби Ксенія Мішина усміхнулась. Загадковий чоловік також запросив артистку на побачення, яке має відбутись вже завтра.

Залицяльник “наказав” акторці цілий день їздити на машині, що обклеєна красивими квітами. Ксенія Мішина з радістю послухала свого прихильника, втім поліція порушила ідилію. Правоохоронці зупинили автомобіль зірки та попросили її зняти квіти з кузова машини, адже вони заважають іншим учасникам дорожнього руху.

Популярне

Схожі статті

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.