Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача з “Квартал 95”: зразкова сім’я і всі на одне обличчя

Відомий український гуморист і актор Юрій Ткач, який став зіркою "Квартал 95", щасливий в особистому житті і не ховає від прихильників свою дружину і дочку.

Юрій Ткач полюбився публіці як учасник команди КВН “Дніпро”, шоу “Ліга Сміху”, “Вечірній квартал”, серіалів “Одного разу під Полтавою” і “Країна У”. Також Юрій вів безліч весіль, ювілеїв, корпоративних заходів, адже як ведучому йому вдається зарядити позитивом абсолютно всіх. Він харизматичний і смішний актор, який такий же веселий у реальному житті і не дає сумувати своїй сім’ї.

У 2014 році Юрій Ткач зробив пропозицію руки і серця своїй коханій, чемпіонці Європи з бальних танців Вікторії. Освідчення було досить скромним, але душевним. Віка прийняла обручку і погодилася вийти за нього заміж. На своє весілля закохані запросили усього 20 чоловік — рідних і близьких друзів, але гуляння продовжувалися цілих три дні і по всій програмі.

Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача
Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача

У шлюбі Юрій та Вікторія стали батьками дочки Лізи. В цьому році дівчинці виповнилося 8 років. Вона взяла від мами красу, а від тата його природню харизму і вже збирає свою армію фанатів.

В сім’ї гумориста панує повне взаєморозуміння. В інтерв’ю Ткач розповідав, що в їх відносинах з дружиною немає образ і ревнощів, Вікторія з розумінням поставилася до його участі в шоу “Танці з зірками” та довгим тренуванням з Ілоною Гвоздьовою. Більше того, кохана і донька допомагали йому у підготовці і підтримують голову родини у всьому.

Під час війни в Україні Вікторія і Ліза евакуювалися в Болгарію і жили там деякий час, але влітку вирішили повернутися і сім’я нарешті з’єдналася після такої розлуки.

Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача
Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача

Юрій Ткач активний користувач Instagram і його улюблені дівчата стають героїнями його гуморних відео. Прихильники захоплюються зірковою родиною.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.