Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя: Захур та діти її підтримали

Нещодавно співачка Камалія разом із чоловіком та дітьми повернулася з Великої Британії до України. Артистка продовжила свою благодійну діяльність вже на Батьківщині.

З початку повномасштабної війни в Україні Камалія разом із чоловіком Мохаммадом Захуром та двома дітьми виїхали із свого будинку в містечку Буча, що на Київщині до Великої Британії, де у них теж є власна нерухомість.

Однак артистка вирішила не просто відсиджуватись за кордоном, поки в її рідній країні йде війна, а активно допомагати , волонтерити та всіма можливими способами пришвидшувати перемогу. Так, відомо, що чоловік співачки Мохаммад Захур разом з іншими впливовими людьми Пакистану передали для ЗСУ 2 винищувачі. У самої ж Камалії є 3 благодійні фонди, які працюють на благо України. Відомо, що співачка разом зі своїм благодійним фондом закуповує великі партії ліків у Європі та передає їх в Україну для наших бійців.

Камалія похвалилась підрослими доньками
Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя

На днях Камалія разом з чоловіком та дітьми вперше за весь час повномасштабної війни прийняли рішення повернутися в Україну.

Після повернення на рідну землю співачка одразу продовжила свою волонтерську діяльність. Проте тепер Камалія вирішила допомогти не тільки матеріально, а й морально підтримати український народ. Артистка виступила на благодійному концерті для переселенців з Маріуполя і подарувала кожному присутньому трішки свого тепла та турботи.

На концерті Камалія з’явилася у дуже красивій білій сукні-вишиванці. Співачка зробила притаманну для себе зачіску – завила у локони своє біляве волосся. В такому образі співачка виглядала дуже гармонійно та ніжно.

Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя
Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя

В своєму Інстаграм-блозі співачка опублікувала декілька фотографій з благодійного концерту. Судячи з фото, на зустріч з переселенцями прийшли й чоловік та діти Камалії.

Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя
Камалія у розкішній сукні-вишиванці виступила для переселенців з Маріуполя

Дякую, дорогі маріупольці, за ваші емоції, віру! Дякую, дорогі наші ЗСУ, за можливість співати, творити, жити!

, – написала Камалія в своєму Інстаграм-блозі.

В коментарях до публікації українці подякували співачці за її активну позицію та чуйність.

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.