Після розлучення з Дорофєєвою здобув справжню сім’ю: Дантес показав ранок з Кацуріною та її сином

Володимир Дантес, який раніше не поспішав ставати татутесем, зараз виконує роль сім'янина і потенційного відчима двох маленьких дітей. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва були одною з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу. Вони виглядали щасливими і гармонійними у своїх стосунках. Сходились вони і у позиції, щодо дітей. Надя і Вова не поспішали ставати батьками і відносились до таких людей, як чайлфрі (вільні від дітей), однак при цьому допускали, що колись у них таки будуть спадкоємці.

Розлучення відомої зіркової пари Володимира Дантеса і Надії Доровєєвої стало для багатьох приголомшливою новиною
Дантес і Дорофєєва були у шлюбі 7 років

Однак життя повернулося цікавим боком і зараз Дорофєєва та Дантес частково виховують не своїх дітей. Річ у тім, що ще в лютому цього року подружжя вирішило розлучитись. І хоч Надя та Вова не називали офіційних причин розставання, пізніше стало відомо, що Дорофєєва закохалася у друга їхньої сім’ї Михайла Кацуріна. Більше того, Наді вдалось увести Кацуріна із сім’ї та ще й у своє гарної подруги. Михайло заради співачки покинув свою дружину Дашу, незважаючи на те, що у них є двоє маленьких дітей.

Цікаво, що через декілька місяців після “сімейної драми” колишній чоловік Дорофєєвої Вова Дантес зійшовся із колишньою дружиною Кацуріна Дашею. То ж вийшло так, що сімейні пари просто обмінялись партнерами.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною

Діти Михайла та Даші Кацуріних після розлучення залишились жити з мамою. Тому Вові Дантесу, який зустрічається з Дашею, проводить багато часу із дітьми.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Дантес показав сімейний кадр ранку з новою коханою та її 1-річним сином. На знімку Даша Кацуріна ще спала в ліжку, а її маленький синочок вже йшов її будити.

Дантес показав ранок з Кацуріною та її сином
Дантес показав ранок з Кацуріною та її сином

Варто зазначити, що Даша Кацуріна в інтерв’ю Василісі Фроловій зізналась, що була здивована, як швидко Дантес знайшов спільну мову з її дітьми, адже раніше він позиціонував себе, як “чайлфрі”. Також дівчина відверто розповіла, що ще більше закохується у Вову, коли бачить, як гарно він ладнає з її донькою та сином.

Варто зазначити, що і Надя Дорофєєва проводить багато часу з тими ж дітьми, адже Михайло Кацурін часто забирає їх до себе на вихідні.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.