Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню “Вишиванка”: “Прокинулася”

На днях Віра Брежнєва спільно з ще однією українською співачкою TAYANNA презентувала свою першу україномовну пісню і Оля Цибульська це прокоментувала.

Багато років екс-солістка “ВІА Гри” Віра Брежнєва співала російськомовні пісні та виступала на російській сцені, жила в росії, але після 24 лютого 2022 року зірка висловила свою громадянську позицію і виступила проти війни, яку розв’язала рф. Це неоднозначно сприйняла публіка, яка пригадала скандальне інтерв’ю Брежнєвої, у якому вона заявила, що не вважає і не відчуває себе українською співачкою.

Це вплинуло на реакцію людей на нову пісню Віри у дуеті з TAYANNA “Вишиванка”. Багато запитань від користувачів Мережі отримала Оля Цибульська, яка дуже активно веде блог в Instagram і часто спілкується з підписниками.

Оля вирішила висловити свою думку, тому що вона підтримала Брежнєву і отримала нескінченну кількість повідомлень з вирізкою з того скандального інтерв’ю екс-ВІА Гри. Багато з цих повідомлень мають такий контекст, що Віра різко перевзулася. Цибульська запропонувала подивитися на це з іншої сторони:

Що краще – Віра Брежнєва, яка не відчувала себе українською співачкою, але етнічно українка і після повномасштабного вторгнення нарешті докумекала і підтримує активно Україну чи Ані Лорак, яка все життя била себе в груди, співала Івасюка і кричала, що вона народна артистка?

– сказала Оля і відмітила, що кожна людина допускає помилки, але важливо те, чи робить вона після цього відповідні висновки.

Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню
Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню

Іще Цибульська виклала думки підписників стосовно української пісні Віри, які дуже неоднозначні:

  • “Перевзулася…”;
  • “Вона не перевзулася, вона прокинулася! Як багато наших артистів – війна відкрила очі”;
  • “Нехай їде за кораблем!”;
  • “Краще пізно, ніж ніколи”;
  • “І Віра і Лобода вони молодці”;
  • “А де вона публічно виразила, що до неї докумекало”;
  • “А якщо і Лорак докумекає через час, то її теж вибачити?”.

Також частина фанатів погодилися з Ольгою.

Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню
Оля Цибульська порівняла Віру Брежнєву з Ані Лорак та прокоментувала її нову пісню

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.