Не тільки дрібні крадіжки: Сергій Притула зізнався, як грішив у молодості – за які вчинки йому досі соромно?

Один із найвідоміших українських телеведучих Сергій Притула взяв участь у відвертому інтерв'ю. Шоумен відповів на багато цікавих запитань журналістки та зізнався у гріхах юності

Одного разу відомий український телеведучий та шоумен Сергій Притула погодився взяти участь в інтерв’ю для журналістки ICTV. Знаменитість відповів на чимало цікавих запитань та публічно зізнався у вчинках, за які йому досі соромно.

Сергій Притула про вчинки, за які йому досі соромно

У відповідь на запитання журналістки, чи доводилось Сергієві Притулі виносити речі з магазинів, за які він не заплатив, артист відповів ствердно. За зізнанням ведучого, тоді йому було 18 років, а історія відбулась в Лондоні.

Я приїхав з Тернополя, де у мене на радіостанції “Радіо Тернопіль” зарплата була 25 доларів на місяць. Я побачив альбом, про який я давно мріяв – Nirvana “Unplugged in New York”. Він коштував 27 фунтів, це близько 40 доларів. Мені було 18, я згрішив…

– зізнався Притула.

Телеведучий розповів про те, де “крутиться” більше грошей

У свій час Сергій Притула навчився вдало поєднувати політичну та творчу діяльності. У телеведучого є досвід у політиці, а тому журналістка вирішила поцікавитись, де ж насправді “крутиться” більше грошей – в політиці чи в шоубізнесі.

Сергій Притула зазначив, що найбільші суми присутні однозначно в політиці.

Сергій Притула відповів на цікаві запитання
Сергій Притула відповів на цікаві запитання

Знаменитість зізнався, чи була в нього “зіркова хвороба”

До переліку цікавих запитань від інтерв’юерки увійшло питання про так звану “зіркову хворобу”, а саме – чи була вона у відомого політичного та громадського діяча. Сергій Притула зізнався, що дійсно “перехворів” на цей недуг, втім це сталось в юності.

Мабуть, мені пощастило пережити цю історію ще в період своєї тернопільської каденції

– зазначив Сергій Притула.

Притула зізнався, що йому подобається в українському шоубізнесі, а чого не терпить

Журналістка телеканалу вирішила запитати в Сергія Притули про його ставлення до українського шоубізнесу. Так, ведуча спитала, що знаменитому шоумену подобається, а чого він не може терпіти. Сергій Притула зізнався, що найбільше за все йому не подобається нещирість, яка присутня в українському шоубізнесі.

Натомість за зізнанням артиста та нині волонтера, він полюбляє сферу, в якій довгий час працює, за постійний розвиток. На думку артиста, український шоубізнес ніколи не стоїть на місці, а його представники постійно прагнуть підкорювати нові вершини та удосконалювати свої професійні навички.

Популярне

Схожі статті

Додайте цей інгредієнт у тісто, коли смажите пиріжки: вийде хрустка скоринка ззовні, а всередині – як пух

Смажені пиріжки — це класика української кухні, яка асоціюється з домашнім затишком та незабутнім ароматом. Але існує один секрет, який робить ці пиріжки по-справжньому особливими.

Олександр Терен відверто розповів, як обирав дівчину на шоу “Холостяк-13”: від неї у нього пітніють руки

Новий "Холостяк" країни Олександр Терен поділився з шанувальниками своїми враженнями від участі в проєкті та як саме він обирав "ту саму" дівчину.

Тепер 24-річна Катя Полтавська просинається поруч з 40-річним: Володимир Остапчук перетнув рубіж “старості”

27 вересня відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук святкує свій 40-й день народження. 24-річна дружина іменинника показала, як привітала його.