Акторка “Дизель Шоу” Яна Глущенко показала, що Олега Винника цікавить не лише Таюне: “Ми з Олежиком”

Улюблениця фанатів "Дизель Шоу" Яна Глущенко поставила на вуха вовчиць Олега Винника спільним фото з артистом, якого ласкаво назвала Олежиком.

У мирні часи Олег Винник як один з найпопулярніших артистів сучасної української естради був бажаним гостем в різноманітних телешоу. Він був суддею 8 та 9 сезонів вокального талант-шоу “Х-Фактор”, вів хіт-парад на телеканалі М1, у 2021 році доєднався до суддівького складу “Голосу країни”, брав участь у “Танцях з зірками”, неодноразово був запрошеним гостем у “Дизель Шоу”.

Вперше повелитель вовчиць вийшов на сцену гумористичного проєкту на ювілей:

“Наші глядачки обожнюють Олега, та і ми також! Тому ми запросили його на своє свято. Ми два роки підряд в його день народження, 31 липня, кликали Олега в привітальних дописах у наших соціальних мережах в гості. І він прийшов на наш ювілей!”, – розповідав художній керівник “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов.

Яна Глущенко витіснила Таюне з обіймів Винника
Яна Глущенко витіснила Таюне з обіймів Винника

Винник зізнавався, що він захоплюється талантом гумористів проєкту, адже вони вміють жартувати так, щоб людина не образилася. Вочевидь, це добре вплинуло і на стосунки співака з зірками шоу поза сценою. Про це свідчить фото з Інстаграму Яни Глущенко, на якому вона зайняла місце Таюне і в обнімку позує разом з повелителем вовчиць:

“Ми з Олежиком назвали це фото – Два с**с символи України!”, – з гумором підписала Яна кадр.

Фанати у коментарях висловили свій захват від побаченого, а також попросили акторку передати Виннику від них вітання.

Зауважимо, останні більш ніж півроку Олег Винник не виходить на зв’язок з фанатами і тим самим неабияк обурює публіку. Втім, офіційний представник артиста заявив, що він наразі лікується в Німеччині і звідти через власний благодійний фонд “Вовчиця” закупає авто для ЗСУ. Подейкують, разом з виконавцем за кордоном знаходиться і його таємна дружина Таїсія Сватко, відома як бек-вокалістка Таюне.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.