Єгор Крутоголов з “Дизель шоу” розкрив таємницю Лілії Ребрик та Дмитра Танковича: мають спільну дитину

Єгор Крутоголов нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі розкрив цікаву деталь життя Лілії Ребрик. Дізнайтеся, в яких вона стосунках насправді з Дмитром Танковичем і про яку спільну дитину іде мова.

Психологи стверджують, що робота, як ніщо інше дуже зближує людей. Часто саме колеги стають найміцнішими парами. Шоу-бізнес ця тенденція також не оминула. Яскравий приклад — героїня цього матеріалу, Лілія Ребрик. Ведуча зустріла свого майбутнього чоловіка саме завдяки професії. На проєкті “Танці з зірками” на телеканалі СТБ вона познайомилася з хореографом Андрієм Диким. Згодом бурхливий роман переріс у справжнє кохання.

Втім, нещодавно виявилося, що близькі стосунки ця популярна білявка має з Дмитром Танковичем. Про це проговорився Єгор Крутоголов на сторінці Інстаграму:

“От такими радісно-здивованими очима зустрічав мою дорогу й неповторну Лілю Ребрик! Наш тандем знову разом. Ну ще плюс Танкович. Куди ж Ліля без кума? Вона приєднається до нас на благодійних концертах на підтримку Збройних сил України. І виконає дуже неочікувану роль в одному з наших нових номерів. Це неймовірно крута новина!”, — написав актор.

Виявялається, що Дмитро став хрещеним батьком старшій дочці своєї колеги по студії. Цікаво, що ведучий зізнавався, що для нього цей досвід був дуже цікавим та корисним. У його рідній Білорусі цей обряд є здебільшого формальністю, аніж великою родинною традицією.

Безработная, но замужняя Лилия Ребрик засветилась на фото с двумя мужчинами
Єгор Крутоголов з Дизель шоу розкрив таємницю Лілії Ребрик

А ось для Лілії — це дуже символічно. Вона ніколи не сумнівалася у своєму виборі та аргументувала його тим, що проєкт “Танці з зірками” подарував їй коханого чоловіка, а Танкович вів реаліті та був по-дружньому небайдужий до пари своєї яскравої колеги. Він бачив, як зароджувалася любов і тому став дуже близьким до родини Ребрик.

Нагадаємо, що ведуча телеканалу “Україну” має також і другу дочку. Маленька принцеса осяяла родину ведучої своєю появою у 2018-му році. Разом з мамою і сестричкою вона на початку війни евакуювалася на захід України.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.