Якою виросла єдина дочка Ані Лорак, яку не сприймають серйозно у мережі: справжня турчанка — копія Мурата

Популярна зірка Ані Лорак навіть зараз не сходить з перших шпальт новин. Прихильники знайшла Інстаграм-сторінку дочки поп-діви та були вражені тим, наскільки дитина знаменитості відрізняється від своєї зіркової неньки.

Ані Лорак. Популярна українська співачка нині все більше віддаляється від прихильників, адже ще з лютого-місяця обрала мовчазну позицію стосовно біди на Батьківщині. Проте, це не заважає зірці все одно бути у центрі уваги. Нещодавно фанати звернули увагу на те, що дочка артистки почала проявляти активність у мережі.

Дівчинка, на ім’я Соня, хвацько знімає фото і відео. Нічого, здавалося тут сенсаційного немає: багато діток навіть молодше 10 років вже вміють створювати та викладати контент в інтернет. Та хейтери знайшли за що зачепитися. У коментарях під публікаціями почали активно критикувати зовнішність дочки поп-діви.

Якою виросла єдина дочка Ані Лорак

Софія і дійсно відрізняється від однолітків у силу своєї спадковості. Вона — смаглява, має пишне чорне волосся, пухнасті брівки. Ледь не у кожному коментарі дитині Ані Лорак пропонують їх вищипати. Також диванні критики розгледіли у підрослої дівчинки пушок над верхньою губою, який також прийшовся не до вподоби користувачам Інстаграму.

Цікаво, що ні починаюча блогерка, ні її знаменита мама вирішили нікому не відповідати на негатив. Протягом місяців Кароліна взагалі не з’являлася у мережі. Лише нещодавно вона випустила звернення до фанатів, де поділилася емоціями та сказала за що їй болить. Артистка написала, що сильно переживає за все, що відбувається зараз. Проте, так і не озвучила свою позицію. Тим часом в Україні Ані Лорак, яка кілька років живе у москві, потрапила до санкційних списків. Співачка може дуже скоро втратити все нажите майно, що купляла під час проживання на Батьківщині.

Нагадаємо, що більше про поп-діву, її шлюб, любовні інтрижки ви можете дізнатися у відео на нашому Ютуб-каналі “Одна минута”. Не забудьте підписатися!

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!