Акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко ошелешила мережу фото з пологового будинку: Сморигіна поруч не було

Акторка Вікторія Булітко показала шанувальникам кадри з виписки з пологового будинку. Хто був поруч із зіркою, коли на світ з'явився новонароджений малюк?

Відома українська акторка Вікторія Булітко здобула свою популярність завдяки участі в гумористичному проєкті “Дизель Шоу”. Артистка потрапила до шоу завдяки пораді свого друга Євгена Сморигіна. З того моменту пройшло багато часу, а в житті зірки сталось чимало цікавих подій. Однією з таких історій Вікторія Булітко поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Вікторія Булітко показала дитину від колеги по “Дизель Шоу”, втім “батьком” виявився не Євген Сморигін

В особистому блозі Вікторія Булітко показала кадри, на яких вони з Бережок знаходяться на знімальному майданчику серіалу “Вижити за будь-яку ціну”. За сюжетом, колеги по “Дизель Шоу” грають чоловіка та дружину, а в день, коли було зроблена ця фотографія, “закохані” якраз знімали епізод, в якому вони стають батьками.

У коментарях до допису не всі зрозуміли, що це – жарт. Так, наприклад, акторка Ольга Сумська привітала “молодят” з народженням первістка. Артистка написала, що це – дуже чудова новина. Нічого не зрозумів і телеведучий Володимир Остапчук. Він так і написав у коментарях під дописом Вікторії Булітко: “Щоооо?”

Вікторія Булітко вразила кадрами, на яких обережно тримає новонародженого малюка разом з Олександром Бережок
Вікторія Булітко вразила кадрами, на яких обережно тримає новонародженого малюка разом з Олександром Бережок

Нагадаємо, що телесеріал “Вижити за будь-яку ціну” – це гумористичний проєкт, який розповідає про життя двох молодих закоханих. Новоспечене подружжя щойно переїхало жити в окреме житло, а в стрічці з гумором демонструють побутові ситуації, які стовідсотково виникали в кожній сім’ї.

Прихильники активно відреагували на допис Вікторії Булітко з новонародженим малюком
Прихильники активно відреагували на допис Вікторії Булітко з новонародженим малюком

Особисте життя Вікторії Булітко

Декілька років тому акторка повідомляла, що вже дуже довгий час перебуває в стосунках з хлопцем, який народився та мешкає в її рідному Запоріжжі. Втім, з того моменту минуло чимало часу. Вікторія Булітко не любить розповідати багато про своє життя. Артистка зізнається, що дотримується правила: щастя любить тишу.

Так, нині її серце зайняте – про це вона неодноразово заявляла в різноманітних інтерв’ю та коментарях журналістам. Проте розкривати таємничу особистість свого обранця вона не бажає.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.