Заміж тільки за мільйонера: Ассія Ахат, Олеся Бацман, Камалія та інші зірки, які ретельно обирали чоловіків

Деяким відомим українським жінкам пощастило не лише в професії, але й в особистому житті. Ассія Ахат, Олеся Бацман, Камалія мають чоловіків, що володіють чималими статками.

Ассія Ахат і Ігор Баленко

Скрипалька Ассія Ахат зробила непогану кар’єру при тому, що класична музика не особливо цікавить молоде покоління. Між тим співи і вправи чорнявки з електроскрипкою знайшли відгук у серцях фанатів. За музичні здобутки зірку нагородили званням “Заслужена артистка України”.

Ассія Ахат і Ігор Баленко понад 20 років разом
Ассія Ахат і Ігор Баленко понад 20 років разом

Звісно, така розумниця підібрала собі до пари відповідного чоловіка – власника торговельної мережі “Фуршет”, а нині депутата Київської міськради. Вони познайомилися випадково. Ігор купував в переході свіжу газету, а Ассія якраз простувала мимо зі скрипкою в руках. Одружилася пара в 2000 році. На той момент кожен із подружжя вже мав власного сина. А за 3 роки родина поповнилася спільною дитиною – сином Філіпом.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон

Яким чином журналістці і телеведучій вдалося окільцювати тричі одруженого власника газети «Бульвар Гордона», залишається таємницею. Але це сталося. Олеся працювала редактором у Савіка Шустера, й одного разу їй довелося брати інтерв’ю у Дмитра. Тоді вони дуже мило поспілкувалися. А коли Бацман залишилася без роботи, Гордон підтримав стару знайому і зробив позаштатним кореспондентом свого видання.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон понад 10 років разом
Олеся Бацман і Дмитро Гордон понад 10 років разом

Відтоді їхні стосунки поступово зі службових переросли в романтичні. Попри те, що Дмитро Ілліч вже був батьком чотирьох дітей, у шлюбі з Олесею на світ з’явилися ще три дівчинки. У 2021 році пара відсвяткувала трояндове весілля (10 років спільного життя).

Камалія і Мохаммад Захур

Співачка і пакистанський мільйонер розповідають абсолютно протилежні історії знайомства. Кому з них можна вірити, незрозуміло. Але факт в тому, що одружилися вони у 2003 році. Через 10 років у пари з’явилися дівчатка-близнятка Арабелла та Мірабелла.

Камалія і Мохаммад Захур майже 20 років разом
Камалія і Мохаммад Захур майже 20 років разом

З колишньою дружиною бізнесмена Наталія (таке справжнє ім’я зірки) не знайома. А от з дітьми від першого шлюбу спілкується з задоволенням. Донька Захура лише на 5 років молодша за нову дружину батька. Нині вона перебуває у шлюбі і має двох дітей.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.