facebook

Екс-дружина Узелкова Боржемська зізналась, чому не відправляє дітей до Європи: “Ніхто не має права говорити”

Колишня дружина українського спортсмена В'ячеслава Узелкова зізналась, чому залишається в Україні. Марина Боржемська різко відповіла підписникам і назвала людей, яких стосується це питання

Марина Боржемська – українська фітнес-тренерка та відомий експерт, який допомагає людям скласти правильний раціон. Раніше вона була одружена з В’ячеславом Узелковим та виховує двох дітей від свого колишнього чоловіка. Останнім часом знаменитості надсилали занадто багато питань про те, чому вона разом з Робертом та Олівією мешкає в Україні. Марина Боржемська вирішила відповісти на ці запитання.

Марина Боржемська зізналась, чому залишається в Україні

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала допис, у якому зазначила – їй поставили запитання, на які важко відповісти двома словами, тому вона вирішила розставити всі крапки над “і”. Так, в описі під останньою публікацією Марина Боржемська детально пояснила, чому разом з дітьми проживає не в Європі.

Марина Боржемська детально та доступно пояснила шанувальникам, чому вирішила не їхати з дітьми в Європу
Марина Боржемська детально та доступно пояснила шанувальникам, чому вирішила не їхати з дітьми в Європу

Перш за все, знаменитість зізналась, що їй не дуже імпонують подібні запитання, адже в кожної людини є свої причини на ті чи інші життєві рішення. Так, Марина Боржемська зазначила, що кожен має право самостійно обирати – залишитись йому в Україні або ж відправитись за кордон.

Крім того, зірка зазначила, що ніхто не має права засуджувати чи обговорювати вибір іншої людини. Більш того, на думку Марини Боржемської, у цьому світі немає людини, яка б змогла підказати нам правильне рішення.

Тому що ваше життя проживаєте саме ви! Піклуєтеся про своє життя тільки ви! Годуєте, влаштовуєте, створюєте та наповнюєте, заробляєте, допомагаєте та виховуєте своїх дітей тільки ви

– зазначила Марина Боржемська під фотографією зі своїми дітьми.

Колишня дружина українського спортсмена В'ячеслава Узелкова показала фотографію з їхніми спільними дітьми
Колишня дружина українського спортсмена В’ячеслава Узелкова показала фотографію з їхніми спільними дітьми

Марина Боржемська повідомила, що нині разом з дітьми вона проживає у Вінниці, де довгий час працює. Так, раніше знаменитість жила “на два міста” – працювала і в столиці, і в місті, де оселилась зараз. Фітнес-тренерка зазначила, що якщо виникне питання виїзду з України, то узгоджувати його вона буде не з підписниками.

Популярне

Схожі статті

В Олі Полякової тепер власний професійний конюх: співачка розповіла, яку професію опанувала молодша донька

Мати-зірка, що звикла до спалахів камер, червоних доріжок та запальних хітів, і її молодша донька – це як ніч і день. Аліса відрізняється від інших щирим та природним підходом до життя.

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження! 

Заповіт Назарія Яремчука не виконав: друг легенди української естради відгорнув завісу прихованої історії

Назарій Яремчук — голос, який навіки залишився в серцях мільйонів українців, з тих, хто став символом національної естради. Але за сценою була й інша сторона його життя, більш інтимна та прихована.

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!