Тіна Кароль показала рідкісне дитяче фото з братом, де їй всього 3 роки: “Така смішна і щоката”

Українська співачка Тіна Кароль не любить афішувати своє особисте життя і тим більше говорити про дитинство. Однак інколи артистка показує архівні кадри зі свого минулого.

Тіна Кароль із тих артистів, які люблять показували лише одну сторону свого життя – творчу. А ось своє особисте життя співачка зовсім не висвітлює. І, якщо про свого покійного чоловіка та сина Тіна хоч інколи розповідає, то про своє дитинство, батьків та брата артистка воліє не розголошувати інформацію.

Однак час від часу Кароль може порадувати своїх прихильників і оприлюднити якесь архівне фото з сім’єю.

Нещодавно Тіна вирішила показати фото, якого ще немає в Мережі. На знімку майбутній зірці не більше 3-х років, поряд з нею – рідний брат Стас, який старший за артистку на 4 роки.

Тіна Кароль показала рідкісне дитяче фото з братом, де їй всього 3 роки
Тіна Кароль показала рідкісне дитяче фото з братом, де їй всього 3 роки

На фото маленька Тіна одягнена в коротеньку білу сукенку, а на голові – два пишних роживих банта. Брат Кароль Стас позує у білій сорочці та краватці. У цій маленькій дівчинці на фото важко знайти схожість з теперішньою Тіною Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль народилася у сім’ї інженерів Григорія Лібермана та Світлани Андріївни.

З 7 років і до повноліття Тіна разом з братом і батьками жили в Івано-Франківську. Після закінчення школи майбутня зірка поїхала підкорювати столицю. Коли Кароль стала відомою та заможною, вона допомогла батькам переїхати до Києва.

Однак зірка зізнається, що майже не спілкується з батьками. Приводом для сімейних зустрічей являються лише Різдво, Пасха та мамин день народження. За словами Тіни, у неї з батьками різні погляди на життя і різний світогляд, тому вони і не близькі.

Как выглядит мама и брат Тины Кароль
Як виглядає мама і брат Тіни Кароль

А ось зі своїм старшим братом Стасом Тіна більш близька. Відомо, що чоловік має власну адвокатську фірму у Києві і багато років займається юриспруденцією. Брат Тіни одружений та має доньку. Цікаво, що дружиною Стаса є рідна сестра української акторки Ірми Вітовської.

Тіна часто навідується в гості до брата та маленької племінниці на ім’я Веста.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.