На кого проміняли Злату Огнєвіч її партнери по проекту “Холостячка”: дуже несподівані варіанти

Перебірлива Злата Огнєвіч, приймаючи участь у шоу "Холостячка-2", легко прощалася з претендентами на її руку і серце, але побудувати стосунки навіть із переможцем Андрієм Задворним не змогла. Чим утішилися ті, кому зірка дала відставку?

Роман Свечкоренко

Психолог зумів зацікавити холостячку, інакше б Злата не повернула його після вильоту в 6 випуску. Роман протримався до фіналу, але дівчина віддала перевагу іншому. До участі в шоу чоловік був одружений і вже має доньку.

Роман Свечкоренко обрав цікавий спосіб освідчення

За рік після “Холостячки” Свечкоренко вирішив облаштувати особисте життя і зробив пропозицію руки і серця дизайнерці Валерії Чернецкій. Обставив це дуже романтично. Вийшов на сцену під час вистави і простягнув обручку, почувши від Валерії у відповідь жадане “так”. Не можна сказати, що прихильниці Романа були у захваті від подібної витівки. Вони ще раніше нещадно хейтили дівчину, висміюючи її зріст і вік.

Дмитро Шевченко

До участі в проекті у львівського бізнесмена також було за плечима невдале одруження. Вони з дружиною прожили всього 1,5 роки. Дмитро сподівався, що у фіналі Злата обере саме його. Та не пощастило. Однак невдовзі доля подарувала йому зустріч з іншою дівчиною. Шевченко підтверджує, що його серце вже не вільне, але не називає ім’я коханої дівчини.

Дмитро Шевченко зізнавався у коханні Златі, а тепер закохався в іншу

 

 

Багато хто припускає, що мова йде про Катерину Шеффер. Вона брала участь у “Холостяку” з Максом Чмерковським. А згодом записалася на тренування до Дмитра. Так вони і зблизилися. Катря співала у гурті “Голлівуд”, а тепер будує сольну кар’єру. За дивним збігом обставин Шеффер мешкає в тому ж під’їзді, що і Огнєвіч.

Андрій Хветкевич

Та найбільше подивував широкий загал фотограф. Якщо вірити його словам, саме після участі в шоу чоловік усвідомив свою приналежність до ЛГБТ. Тепер Андрій заручений. Його обранцем став мешканець Колумбії Філіпе, що молодший на 5 років.

Андрій Хветкевич змінив Огнєвич на колумбійця

Хветкевич виклав світлини разом із коханим у день його народження, привітавши таким чином. А прихильники щиро пораділи за пару, яка знайшла одне одного. Тепер вони багато подорожують разом.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.