Що не так зі здоров’ям? Зірки, що потрапили в халепу: Аліна Гросу, Потап та інші

Зірки – теж люди, і час від часу також хворіють. Добре, що в них вистачає сили поділитися проблемами зі своїми підписниками і, можливо, когось застерегти від необачних вчинків.

Аліна Гросу: хвора чи вагітна?

Дівчина, що співає ледь не з пелюшок, схоже, нині почувається не дуже добре. Гросу заінтригувала фанатів знімками з лікарні, які виклала у своєму аканті в Інстаграмі.

Спочатку Аліна поскаржилася, що почувається зле, перенесла 3,5-годинну операцію і змушена приймати крапельниці. Зірка перепросила, що випала на якийсь час із соцмереж.

А згодом з’явилися докази нового відвідування лікарні. Аліна перебувала на ліжку в тонкій шифоновій сукні, а коли встала і крутнулася, у кадр потрапив величенький животик зірки. Що це насправді: Гросу збирається стати мамою чи так зіграли тіні?

Потап перестав їсти й пити

Чоловік Насті Каменської, схоже, теж встряв у неабияку халепу. У шоумена стався параліч лицевого нерва, через що обличчя перекосилося. Подібна прикрість дістала знаменитість під час благодійного концерту в Мадриді.

Два місяці знадобилися Потапу на лікування

Через застуду запалився лицьовий нерв, а пережитий стрес спровокував параліч половини лиця, що надзвичайно налякало дружину артиста. Бідолаха позбавився можливості їсти і пити. Курс лікування тривав понад 2 місяці.

Оля Цибульська потерпає від ПТСР

Співачка мала проблеми зі здоров’ям ще з початку війни. Але намагалася вдавати, що все гаразд. Таке ставлення до власної особи далося взнаки. Влітку Ольга потрапила у львівську лікарню, і довелося приймати крапельниці протягом місяця.

Чому зірка так довго тримала таємницю при собі і поділилася відео лише в середині осені, вона не пояснила. Тільки відзначила:

“Я добрехалася сама собі, коли постійно намагалася удавати, що в мене все добре”.

Точного діагнозу знаменитості так і не поставили. Напевно, наслідком такого стану виявився посттравматичний стресовий синдром.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.