Андрій Шевченко показав рідкісне фото 18-річного красеня-сина від американської моделі: дуже схожий на батька

Відомий український футболіст Андрій Шевченко показав свого старшого сина від дружини-моделі, якому виповнилося 18 років. Мережа у захваті від краси хлопця.

Андрій Шевченко сьогодні є футбольним тренером і політичним діячем, в минулому він виступав як футболіст на позиції нападника, заслужив звання заслуженого майстра спорту України.

Спортсмен давно щасливий у шлюбі з американською моделлю Крістен Пазік. Вони познайомилися на вечірці Джорджіо Армані в Італії. В 2004 році вони одружилися і незабаром у них з’явився первісток Джордан. Загалом дружина подарувала Андрію Шевченко чотирьох синів – Джордана, Крістіана, Олександра і Райдера-Габріеля.

Пара Андрія і Крістен вважається однією з небагатьох міцних шлюбів серед знаменитостей.

Андрій Шевченко показав рідкісне фото 18-річного красеня-сина від американської моделі
Андрій Шевченко показав рідкісне фото 18-річного красеня-сина від американської моделі

Так чи інакше діти Шевченка люблять спорт. Крістіан тренується в академії “Челсі”, Джордан добре розбирається в командах і системах гри, а усі разом своєю великою сім’єю вони дуже люблять пограти в футбол з батьком. Основне місце проживання родини Андрія Шевченко – Англія, а відпочивати вони люблять на Карибських островах, де футболіст за час кар’єри придбав нерухомість.

Своєю сім’єю спортсмен пишається та іноді показує теплі сімейні кадри в Мережі. На цей раз він привітав старшого сина з 18-річчям та виклав спільні фотографії.

З днем народження, мій син

, – небагатослівно написав Шевченко.

Прихильники відмітили, що хлопець виріс справжнім красунчиком і дуже схожим на зіркового батька:

  • “З днем народження! Син дуже схожий на батька”;
  • “Такий же гарний як і тато!”;
  • “Не віриться, що у вас вже такий дорослий син. Красень!”.

Також поділилася емоціями від 18-річчя сина дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік, яка виклала фото іменинника і у підписі здивувалася – невже йому вже 18?

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.