Лідія Таран пішла зі студії ТСН, забрала доньку від Доманського та емігрувала: де тепер живе телеведуча

Нещодавно українська телеведуча повідомила своїм шанувальникам, що її життя серйозно змінилось. Що відомо про Лідію Таран та де нині перебуває знаменитість?

Одна з найвідоміших українських телеведучих здобула свою популярність як журналістка “ТСН”. Лідія Таран почала свою кар’єру – з того моменту пройшло чимало часу, а життя української зірки кардинально змінилось. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Таран розповіла, що нині відбувається в її житті.

Лідія Таран поділилась новинами з особистого життя

З нагоди свого дня народження Лідія Таран опублікувала в особистому блозі в Інстаграм допис. Телеведуча розповіла шанувальникам та друзям, де нині мешкає, як себе почуває та як сильно змінилось її життя в останній час. Так, знаменитість зізналась, що 45 років наступили для неї несподівано та раптово.

Українська телеведуча зізналась, що життєві випробування назавжди змінили її світогляд та навчили по-іншому дивитись на речі. Лідія Таран поділилась думками про те, що у свої 45 років їй вдалось розгледіти “справжнє”, а все притворне відпало самостійно. Крім того, телеведуча зізналась: тепер вона живе два паралельних життя.

Лідія Таран надихнула підписників відвертим дописом про свої переживання та зміни в житті
Лідія Таран надихнула підписників відвертим дописом про свої переживання та зміни в житті

У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції…

– розповіла в описі до публікації ведуча.

Більш того, Лідія Таран розповіла про суттєві зміни та зазначила, що свій новий рік життя вона зустрічає у таких обставинах, яких раніше собі навіть не могла уявити. На особистій сторінці в Інстаграм українська зірка зізналась, що відтепер вона навчається в університеті – Лідія Таран знову стала студенткою.

Ще у травні цього року в домівку української телеведучої поцілила ракета, тому Лідія Таран разом з донькою залишається у Франції. Знаменитість вирішила спрямувати тимчасові обставини у корисну справу, а тому вступила до французького вишу. Крім того, за зізнанням телеведучої, вона почала вчити французьку мову – красиву, але дуже складну.

Лідія Таран поділилась важливими змінами в житті
Лідія Таран поділилась важливими змінами в житті

Знаменитість також повідомила, що у зв’язку з еміграцією вона була вимушена покинути телестудію ТСН. Втім, Лідія Таран не пішла з команди назовсім – нині вона працює кореспонденткою “1+1” у Франції.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.