Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко: “Втратили розуміння”

Відомий українська проддюсер і телеведучий Ігор Кондратюк згадав, коли перестав підтримувати дружні зв'язки зі зрадницею України Оксаною Марченко.

Ігор Кондратюк багато років працював на телебаченні разом з Оксаною Марченко в розважальних шоу каналу СТБ “Х-Фактор” і “Україна має талант”. На екранах вони виглядали як добрі друзі, а познайомилися вони раніше, на телеканалі УТ-1. З чоловіком Марченко Віктором Медведчуком Ігор також знайомий особисто:

Я знайомий з Віктором Медведчуком як з чоловіком Оксани Марченко, а не як з українським політиком

Оксана Марченко с мужем Виктором Медведчуком
Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко

Але продюсер не знає, чи правда, що Медведчук повністю проплатив “Х-Фактор” і що це шоу було створено саме для Марченко. Як відмітив Кондратюк, для нього цей проект створив канал СТБ, а як вони знайшли на це кошти йому було байдуже.

Їх доброзичливі відносини закінчилися 8 років назад:

Ми з нею почубилися в 2014 році, по різному сприйняли навіть не окупацію Криму, а історію, яка відбувалася на Донбасі на той час. Я категорично написав в Фейсбуці, що потрібно робити. Ми по суті з весни 14 року втратили розуміння

, – розповів Кондратюк.

Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко
Ігор Кондратюк зізнався, коли та після чого остаточно посварився з Оксаною Марченко

Також екс-суддя “Х-Фактору” розповів неочікуваний факт, що під час співпраці з Марченко вона йому по-дружньому робила зауваження, коли він переходив на російську мову, якщо на шоу приходили учасники-росіяни. Оксана вважала, що це їх особиста проблема, що вони не розуміють українську і не треба їм підігравати, але те, що вона декларує сьогодні – дуже відрізняється від того.

У мене немає ніякого бажання слухати Оксану Марченко, вона продалася, безумовно зрадниця. Будь хто, хто після березня 2014 року підігрує росіянам, керівництву росії, вони є зрадниками. Вони є зрадниками яких або використовують в темну, але цю сім’ю ніхто в темну не використовував, ця сім’я скоріш за все використовувала в темну тих, хто просив її працювати проти України

, – відмітив Ігор.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.