35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок: місця для майбутніх дітей достатньо

Відома українська співачка Настя Каменських після виїзду за кордон нарешті повернулася додому в Україну і показала, в якому будинку живе з чоловіком Потапом.

Потап і Настя Каменських офіційно разом з 2019 року, але про їх роман почали говорити набагато раніше, ще коли репер був у першому шлюбі з Іриною Горовою. Пізніше він зізнавався в інтерв’ю, що дійсно причиною розлученні стали його почуття до колеги по сцені, а свої відносини вони багато років приховувати від журналістів і папараці.

Своє сімейне життя Потап і Настя проводять в елітному комплексі під Києвом, де живуть їх куми Катя Осадча і Юрій Горбунов. На новому фото Каменських в Instagram видно веранду біля їх будинку, вона достатньо велика і оформлена в стилі лофт. Сама співачка позує з розпущеними кучерями та в чорній сукні з різнокольоровою вишивкою.

Причину сумного погляду Насті можна зрозуміти з підпису до знімку, в якому вона написала, що для неї осінь вдома була завжди особливим часом, наповненим сімейними зустрічами, домашнім теплом і сміхом, але зараз все зовсім не так:

Сьогодні все по-іншому – українцям доводиться боротися за своє право бути вдома, в рідній країні. Знаю, що ці осінь для багатьох нелегка, мабуть, найскладніша

, – поділилася зірка і втішила прихильників тим, що після темряви завжди приходить світло, а зараз в душі кожного українця багато світла, яке розчинить цю темряву.

Кадри зсередини будинку Потапа і Насті Каменських теж раніше з’являлися в блозі співачки. Він просторий і має багато кімнат, де точно буде місце для майбутніх малюків пари.

35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок
35-річна Настя Каменських повернулася додому і показала свій будинок

Зірку в останній час підозрюють у вагітності через те, що її живіт здається більш округлим ніж зазвичай. Каменських коментувала чутки і запевнила, що як тільки насправді завагітніє, то одразу ж поділиться новиною з фанатами, а зараз вони не чекають дитину.

Популярне

Схожі статті

Пили, їли, розважались: Потап показав, як проводить час в Амстердамі без Каменських і не збирається додому

У своєму профілі в Instagram, Потап поділився світлинами, як він проводить час в Амстердамі. Команда відпочиває на човнах, пʼє вино та гуляє памʼятними місцями. Як реагують українці на такий контент?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.